Почетна / Фудбал / Широм планете

Милојевић скупља Србе, стиже и Фејса

Репрезентативац Србије ће у наредним данима после лекарских прегледа потписати уговор на две године
ФОТО: ЕПА/Седат Суна

Љубомир Фејса (32) ће после седам година напустити Бенфику. Српски везиста се Ал Ахлијем из Саудијске Арабије на чијој клупи седи некадашњи тренер Црвене звезде Владан Милојевић.

Репрезентативац Србије ће у наредним данима после лекарских прегледа потписати уговор на две године.

У прошлој сезони Фејса је био на позајмици у шпанском Алавесу, али пошто нису могли да откупе његов уговор вратио се у Бенфику. У Ахли стиже као слободан играч, пошто је раскинуо уговор са лисабонским Орловима.

Доласком Жоржа Жезуса на место тренера клуба из Лисабона искусни везиста је постао вишак, па је чак стављен на трансфер листу.

Фејса ће свкако бити велико појачање за екипу Владана Милојевића у борби за титулу, али и за азијску Лигу шампиона.

У претходних седам сезона  Љубомир Фејса је са Бенфиком освојио чак 13 трофеја. У дресу Бенфике је одиграо 114 утакмица и постигао је један гол.

Први пут после десет година ниједан српски интернационалац неће бранити боје Бенфике.

Велики број играча је у претходном периоду био члан клуба из Лисабона, а Фејса, који је био међу првима је последњи отишао.

Црвени дресу су поред Фејсе носили Немања Матић, Андрија Живкловић, Стефан Митровић, Лазар Марковић, Филип Ђуручић, Лука Јовић, Иван Шапоњић, Урош Матић и Филип Марковић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dejavu
Za koliku platu? Ako je kojim slučajem manja od 7 cifara, pošto ipak ima već 32 godinbe, onda je to bila propuštena šansa za Partizan.
redosled
Posle Bena, Fejsa...Jes' bre, posle Srbina, Srbin...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.