Почетна / Фудбал / Широм планете

ЛУДИЛО У ХОЛАНДИЈИ - Увреде, псовке, на крају су капитена Србије Тадића напали пред стадионом (ВИДЕО)

ПСВ и Ајакс су у дербију одиграли 1:1.
ФОТО: ЕПА/Паоло Мањи

Првопласирани Ајакс гостовао је другопласираном ПСВ-у и губио све до судијске надокнаде.

Онда је пенал (Дензел Дамфрис играо руком) за Копљанике искористио Душан Тадић и донео лидеру Ајаксу реми 1:1 за задржавање шест бодова разлике.

Непосредно пред пенал, а и после њега, било је свега.

- Узмем ја лопту да изведем једанаестерац, а тројица играча ПСВ-а стану испред мене и Дамфрис ми каже да сам пи*ка, да нисам никакав вођа, да ћу промашити. Онда ја дам гол и шта сам могао да урадим? Да му се захвалим што ме је назвао пи*ка? Не, није то у мом фазону. Рекао сам и ја њему то исто и... то је све - рекао је Тадић.

Упитан да ли је тачно да је ривалу спомињао мајку, капитен Копљаника имао је јасан одговор:

- Коме спомињао мајку? Дамфрису? Нисам ни реч рекао о њој! Неки играчи ривала су желели да униште мој пенал, долазили су до мене, говорили да сам идиот... Али, када сам погодио мрежу, само сам Дамфриса тражио погледом, како би зачепио.

После меча, док се кретао ка клупском аутобусу, група присталица ПСВ-а кренула је да пробије заштитну ограду и да покуша да се разрачуна са Тадићем, погодили су га омањим предметом у главу.

 

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Tako Dućo Pravi Kapiten i Čovek drži do sebe i diže glas kad ga neko vređa i napada i tako da predvodiš drugove na SP 2022 pa da tamo nađemo na Holandeze i revanširamo se za sve poraze od 98 i uradite nešto veliko u Kataru.
Sale Nacionale
Sad treba da se pobune svi i da kažu da je to ovaj uradio na nacionalnoj osnovi! Da ga je vređao samo zato što je Srbin! Da bude suspendovan na dve godine! Kao što je svojevremeno bio Ninković kad je nasrnuo na Engleza!
Rambo
Gledajući ovaj snimak navijača PSV-a kako napadaju Tadića, ispada da je stoka svuda ista i da je ima i na tom lepom zapadu?!
Ma jok
Pa nismo mi izmislili ni huligane, ni rasizam ni nacizam! Sve je to nama došlo iz civilizovane Jevrope!
Нисмо будале
Да се ово десило код нас неком страном играчу, наши "борци за људска права" би једва дочекали да у аутошовинистичком заносу говоре како смо заостали варвари и како се овакве ствари догађају само у Србији. А кад се хулигански напади десе у срцу ЕУ, онда сви ћуте и нико се са тог "културног Запада" не извињава. Тако је било када је вређан Михајловић, када су напднути симпатизери Звезде у Паризу, тако је и сада када је на удару био Тадић.
Нисмо будале
Ниси разумео поенту. Ствар је у томе да се непрестано протура теза како на Западу све "мед и млеко", а да код нас ништа не ваља", а видимо да и тамо има насиља, некултуре, расизма, итд. Такође, кад ми урадимо нешто добро, то се не спомиње. Потенцира се само на лошим стварима, а све са циљем да се уништи национално достојанство.
Madjionicar
Uopste nije istina. I ovo je za jednaku kritiku kao i bilo sto negativno sto se desi kod nas tako da malo brkas loncice. Poenta je da nas ne treba da je briga za negativne stvari koje se desavaju negdje drugdje nego naravno da tezimo da se negativne stvari koje se desavaju KOD NAS iskorjene. Zato i jeste jedino logicno da smo kriticniji prema samima sebi, a ne prema nekome ili necemu sto nas se objektivno ne tice. Najgluplje bi sad bilo reci (a to je upravo ono sto ti indirektno govoris sa ovim svojim komentarom): "Evo, i kod njih ima kretena. Nismo samo mi jedini kreteni na svijetu". I to je sad kao nesto rjesilo? To nam sad kao daje za pravo da i mi budemo jednake budale? Pa, naravno da i kod njih ima kretana. Nema te zemlje i naroda na ovom svijetu koji nema neku svoju budalu, ali hoces li se ugledati na takve ili ces se ugledati na normalne ljude? To je poenta, a ovo o cemu ti pises je najobicnije skretanje sa teme.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.