Почетна / Фудбал / Широм планете

Стојановић напустио Лирс

Славиша Стојановић више није тренер Лирса. Бивши тренер Црвене звезде који је после седам година вратио титулу на Маракану је споразумно раскинуо уговор са челницима белгијског прволигаша

Последњих неколико дана било је доста разговора са челницима клуба. Филозофије и амбиције нам се нису поклопиле и управо је то један од разлога због чега је дошло до разлаза. Споразумно је раскинут уговор и ако сам са клубом имао неке планове. Наследнику остављам млад тим који има квалитет да осигура опстанак у елитном друштву – рекао нам је Славиша Стојановић.

Према писању грчких медија Славиша Стојановић важи за једног од главних кандидата за место селектора Хелена, које је упражњено одласком Клаудија Ранијерија због лоших резултата. Младом стручњаку то не би био први посао селектора јер је пре доласка у Црвену звезду водио репрезентацију Словеније.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

beli
Ma kakve vam se ambicije i filozofije nisu poklopile covece, pa zadnji si na tabeli...... Jedino ako je cilj bio druga liga.....
misa tumbas
ocigledno se utakmice u nijhovom prvenstvu ne namestaju.Al nije mi jasno sto ne optuzi Toleta za lose rezultate?
MOSA
Koja prevara od trenera,nije ni svestan da prosle godine da je bio i ekonom trener zvezde ona bi osvojila titulu,igrao sve zatvorene utakmice sa zvezdom samo mu nisu rekli.. cak i murinjo,, jankovic,, bolje gura u belgiskom prvenstvu od njega....
Ljubomora vas ubija
Vi grobari nikako ne mozete da prebolite zvezdinu titulu pa jel i u sloveniji kada je osvojio dve titule i tad igrao zatvorene utakmice reci mi? Murinjo Jankovic ima bolji tim , a Slavisa ima tim za drugu ligu.
cira
Brate sve si lepo rekao!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.