Почетна / Фудбал / Широм планете

Делије на Твитеру: Честитке Русији, навијаћемо за њих на ЕП

Србија је одавно изгубила шансу за пласман на Европско првенство. Али, то не значи да се континентални шампионат неће гледати у нашој земљи
ФОТО: Твитер

С обзиром да Орлова неће бити у Француској, љубитељи фудбала у Србији мораће наредне године да траже своје фаворите.

Победом против Црне Горе у Москви, Русија је у понедељак увече обезбедила пласман на Европско првенство.

На званичном Твитер налогу навијачка група „Делије север” упутила је честитке, уз напомену да ће наредне године имати за кога да навијају у Француској.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

burek
NIKAD necu navijati za zemlju koja bombarduje civilnu sirotinju.Navijam za NEMCE.
Zoran CZZG
A oni su cvećke?Pre desetak godina koga li su oni bombardirali?
Delija
Pravoslavna braca.Napred Rusi !
Marko NS
A sto onda ne za Rumune?
bo
delije sever su kao neke patriote, ali u stvari oni prate izdajnicku politiku velikog vodje, prodaja kosovo i dr. o covicu da ne pricam jer bi covek bez vodje i dalje bio niko u sportu, ali je platio sever da radi po njegovom, tacnije je sever postao sns baza sto se dokazalo i protestom studenata na pravnom gde dolaze dva momka sa severa da protest razbijaju cuvajuci sns dekana, mnogi su okrenuli ledja i pokojnom dunjicu praveci se da ne znaju sto i zasto?! a sada kao drze njegovu sliku na severu, ali izdajica u nasem narodu je uvek bilo i bice, ali tu sever prednjaci! molim da mi se komentar objavi jer cim se covic spomene nista ne sme da prodje
Bojan
Naravno da cemo navijati za Rusiju, pa necemo valjda kako kaze kapiten albanaca Cana za njih. To sto cemo gledati putem TV je uobicajeno, a neki od fudbalera ce mozda otici i direktno u Partiz da isprati po neku utakmicu.
grom
navijam za albaniju,u inat putina i cigana
Zoran CZZG
Zašto nismo iznenađeni?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.