Почетна / Фудбал / Широм планете

УЕФА избацила Скендербег из Европе на десет година због намештања!

УЕФА је у четвртак изрекла казну албанском шампиону Скендербегу и то драконску!
ФОТО: M. Рашић

Како наводе тамошњи медији, Етичка и дисциплинска комисија УЕФА казнила је Скендербег са десетогодишњом забраном играња у европским такмичењима, а албански првак мораће да плати и милион евра глобе!

Скендербег је од 2011. године освојио пет титула националног првака, 2015. је чак наступао у Лиги шампиона. Сумња се да су Албанци наместили чак 50 утакмица од 2010. године, те је УЕФА била немилосрдна!

Из Скендербега су наравно негирали све оптужбе, уз наду да ће бити ослобођени кривице.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

slobinator
čudna mi čuda ,50 utakmica.pa partizan od 1993 godine namešta po 25 godišnje ,puta 25 pa ti vidi koliko je to
FkpCascais
Skenderbeu nije nikad nastupao u Ligi Sampiona nego samo u Ligi Evrope.
2:6
Lele, ako pokucaju ovima na vrata...
Peki
Kada ce navijaci komsinice da shvate da Partizan za razliku od Zvezde ima skolu fudbala koja izbacuje igrace svake godine, igrace koji nesto vrede dok vi izbacite jednog igraca u 10godina. Ti igraci osvajaju titule a ne vas novac, vasi dilovi. Samo ne znam ko je hapsen za malverzacije U FUDBALU? Dzaja? Terza? Ma jok?
rs
Hahaha! Pa ta Vaša škola u 30 godina nije i u narednih 30 neće izbaciti fudbalere kao što su Nemanja Vidić i Dejan Stanković. Pa ta škola i jeste urušavana pa otuda i toliki polaznici Vaše škole a cigani do koske!
Deki
Još kada bi pogledao ko ih je hapsio i koji klub je u tom istom periodu procvetao bilo bi Vam mnogo jasnije.
ToleTitule
Ovi iz UEFE kad bi samo jedan dan procesljali papire u jsd-u, izbacili bi ih iz svih takmicenja na 100god.provereno!
Deki
Kod vas je dosta i 45 minuta da češljaju!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.