Почетна / Фудбал / Широм планете

Хрватској опет прети казна УЕФА због поруке о Каталонији

Током утакмице, коју је Хрватска добила у драматичном финишу 3:2, на трибинама се појавио транспарент са поруком „Фри Каталониа“ (Слободна Каталонија), као и застава Каталоније
ФОТО: Твитер

Фудбалском савезу Хрватске (ХНС) прети нова казна Европске фудбалске уније (УЕФА) због политичке поруке на утакмици Лиге нација против Шпаније, преносе локални медији.

Током утакмице, коју је Хрватска добила у драматичном финишу 3:2, на трибинама се појавио транспарент са поруком „Фри Каталониа“ (Слободна Каталонија), као и застава Каталоније.

Хрвати су последњих година више пута играли без навијача због разних казни, а на мечу против Шпаније први пут после пет година и дуела против Србије имали су распродат Максимир.

Изабраници Златка Далића у недељу гостују Енглеској на Вемблију у директном дуелу за прво место у групи и пласман на финални турнир Лиге нација.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Neka im budu oni mentori,i daju im upute kako se uz malo etnickog ciscenja, malo zlocina i paljenja kuca stice “nezavisnost”.
ACM
Baš će Uefa da kažnjava, i njih i albanjerose ... Njima je sve dozvoljeno !
Rašo
Neće ih kazniti.Oni mogu da rade šta hoće.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.