Почетна / Фудбал / Широм планете

Фенербахче купио Фејсу, Гудељ остаје у Спортингу

Зелени ће за српског фудбалера платити три милиона евра обештећења
ФОТО: ЕПА/Чириков

Љубомир Фејса се из Лисабона сели у Истанбул. Дрес Бенфике замениће за Фенербахчеов.

Трансфер најављен пре десетак дана је коначно договорен. Али Коч, председник Фенербахчеа, јуче се састао са 31-годишњим везистом и убедио га да каријеру настави у Турској.

Фенербахче је пристао и на услове Бенфике. Фејси уговор са Бенфиком истиче у лето 2021, па ће Зелени за српског фудбалера платити три милиона евра обештећења.

Немања Гудељ некадашњи репрезентативац Србије је по завршетку сезоне у Спортингу из Лисабона где је играо као позајмљен играч отпутовао у Кину, односно у Гуангжоу евергранде са којим има уговор до краја децембра уз могућност да га продужи на још годину.

После разговора са челницима кинеског клуба, дошло је до заједничког решења да српски интернационалац добије одрешене руке и да се по његовој жељи врати у Спортинг и то као слободан играч.

Гудељ ће са клубом из Лисабона у наредних неколико дана да потпише уговор на четири године, али ће имати дупло мању плату у односу на ону у кинеском клубу.

Гудељ је са Спортингом освојио два трофеја минуле сезоне (Куп и Лига Куп), а од њега се очекује да буде предводник неког новог таласа у клубу, који има велике амбиције и жели да се поново укључи у трку за шампионскут титулу са Бенфиком и Портом.

Немања Гудељ је у минулој сезони у дресу Спортинга одиграо 44 утакмице, постигао један гол и уписао једну асистенцију.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Bravo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.