Почетна / Фудбал / Широм планете

Манћини: Група на ЕП није тако лака као што се прича

Италија ће на Европском првенству 2020. године играти у Групи А са Турском, Швајцарском и Велсом
ФОТО:EPA/MIKE PALAZZOTTO

Селектор фудбалске репрезентације Италије Роберто Манћини рекао је данас да се не слаже са оценом локалних медија да је његова екипа добила лаке противнике на жребу за Европско првенство.

Италија ће на Европском првенству 2020. године играти у Групи А са Турском, Швајцарском и Велсом.

На јучерашњој насловној страни Газете дело Спорт освануо је текст под насловом: "Није могло боље".

- Не мислим да је група тако лако као што кажу. То су екипе које немају шта да изгубе, али ми смо оптимисти - рекао је Манћини за Радио РАИ.

Селектор Италије је додао да се Италија добро познаје са Швајцарском, као и да би Велс могао да буде изненађење са играчима из Премијер лиге.

- Турска је у својој квалификационој групи узела четири бода против Француске - подсетио је Манћини.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko Pavlović
Italija, Turska, Vels i Švajcarska.
Željko Pavlović
Cica laganica.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.