Почетна / Фудбал / Широм планете

Играчима у Чемпионшипу понуђено самотестирање на корона вирус

Као део опције самотестирања, играчи би код куће или у тренинг центру сами извадили брис, пре него што га предају клубу на анализу
ФОТО: fulhamfc.com

Фудбалерима клубова из енглеске друге лиге - Чемпионшипа понуђена је могућност да се сами тестирају на корона вирус, уочи планираног повратка на тренинг у понедељак.

Енглеска фудбалска лига (ЕФЛ) саопштила је да има флексибилан приступ тестирању и изнела је три начина којима ће клубови моћи да провере да ли су фудбалери заражени. Тестове могу обавити независни професионалци, клупски лекари или да се играчи сами тестирају, пренео је Скај.

Као део опције самотестирања, играчи би код куће или у тренинг центру сами извадили брис, пре него што га предају клубу на анализу.

Како се наводи, мање од трећине клубова ће се одлучити за опцију самотестирања играча.

Клубови Чемпионшипа желе да заврше сезону, претходних дана било је разговора, али није постигнут договор. Клубови ће у неким случајевима морати да се одрекну личних планова зарад стабилности лиге, а председник Рок Пери ће се потрудити да окупи све стране да то остваре, навео је Скај.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.