Почетна

Нејмар: Могао сам да останем непокретан

Нејмару је напукао трећи кичмени пршљен када га је у петак, 4. јула, репрезентативац Колумбије Камило Зунига коленом ударио у леђа током четвртфиналне утакмице на Светском првенству.

Бразилски фудбалски репрезентативац Нејмар рекао је да је могао да остане непокретан после тешке повреде кичме и грубог старта Хуана Зуниге, током утакмице са Колумбијом на Светском првенству.

У првом обраћању медијима после повреде, Нејмар је рекао да га је „бог благословио и сачувао”.

Да ме је ударио два центиметра ниже, данас сам могао да будем у инвалидским колицима – рекао је Нејмар, пренео је Би-Би-Си (ББЦ).

Зунига се извинио Нејмару а Светска фудбалска федерација (ФИФА) није покренула поступак против њега.

Не мрзим га, нисам злопамтило. Али, не осећам ништа. Тешко је причати о том старту који се догодио у важном тренутку моје каријере. Не кажем да је желео да ме повреди, не знам шта се дешавало у његово глави, али свако ко се разуме у фудбал видео је да то није нормалан старт – рекао је Нејмар.

Фудбалер Барселоне рекао је да се нада да ће Аргентина тријумфовати на Светском првенству, пошто у том тиму играју његови саиграчи Лионел Меси и Хавијер Маскерано.

– Меси је освојио скоро све и заслужује да буде шампион. Навијам за њега да постане светски шампион. Он је мој саиграч и мој пријатељ.

Фудбалери Бразила сутра од 22 часа у Бразилији играју против Холандије, утакмицу за треће место, а у недељу од 21 час у Рио де Жанеиру у финалу Мундијала играју Немачка и Аргентина.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.