Почетна / Фудбал / Срби у свету

Шта се дешава са српским репрезентативцима? Влаховић и Радоњић морају на позајмице

Крило Марсеља Немања Радоњић (25) налази на излазним вратима Марсеља. Исто важи за младог Душана Влаховића, који се није наиграо у Фиорентини
ФОТО: ЕПА/А. Ди Му

Према писању француских медија, тренер Андре Виљаш-Боаш нема довољно поверење у Немању Радоњића, спреман је да га се одрекне.

Португалски стручњак потврдио је да за Радоњића постоје две понуде и да би за њега било добро да оде на једногодишњу позајмицу.

Зна се и који клубови су у питању: после Олимпијакоса у трку се укључила и Сампдорија. Тренер Сампе Клаудио Ранијери тражио је од челника клуба да му доведу офанзивног везисту, а избор је пао на репрезентативца Србије.

Сампдорија жели Радоњића такође на једногодишњу позајмицу, а француски клуб би им омогућио откуп уговора на крају сезоне.

Преговори два клуба су у току, па уколико све буде у реду, Радоњић би се вратио у Италију, где је као клинац у Роми одрадио завршну фази омладинског стажа и крочио у професионалне воде.

На жалост, није имао прилике да дебитује у првом тиму Вучице, па је каријеру наставио у Чукаричком и Црвеној звезди, да би га Марсељ купио августа 2018.

Управа Фиорентине је такође преломила да пошаље на позајмицу талентованог нападача Душана Влаховића, али недељу дана пре краја прелазног рока још увек се не наводи где. То је најбоље за њега, пошто је и ове сезоне резерва.

Главни разлог за то је тај што је пољски нападач Криштоф Пјатек на корак од Фиренце, а он је давнашна жеља Виоле, још из времена кад је прелазио из Ђенове у Милан.

У међувремену, прошле године, потписао је петогодишњи уговор са Хертом. По свему судећи стићи ће на позајмицу, а Виола би на крају сезоне могла да откупи уговор од берлинског клуба за 20 милиона евра.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

medijski despotizam
I Radonjic I Vlahovic su izdanci Partizanove skole, to ste "slucajno" zaboravili da spomenete.A da je igrao za komsinicu to niste. Mali je prevrtac, isao bi kod bilo koga ako plati bolje.
umpah-pah
Ne dešava se ništa, nemaju pojma!!!
007
Tako je to kad se preko novina naduvavaju posebno radonja preko menadžera
dragan
smesan ti je komentar.itlijani ga toliko vole tako da ga svake godine proglasavaju za najboljeg igraca sredine terena.nista cudno nama ni novak ni nikola veze nemaju
Ultra
Ako je iko naduvan preko novina, onda je to sergej milinkovic savic.
Kristijan
A do nedavno pisali kako se otimaju klubovi oko Vlahovica, navodno Milan.. A sad odjednom rezervista, salju ga na pozajmicu.. Kakvi su nam fudbaleri, takva nam je i reprezentacija..
Dusan Dzigurski Dzigurica
Nasi igraci propadaju li propadaju, sve ih je manje kvalitetnih.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.