Почетна / Фудбал / Срби у свету

Бошко Јанковић: Хвала Мандорлинију на поверењу

Српски фудбалер и члан италијанске Вероне Бошко Јанковић ушао је у серију изванредних партија. Добар низ прекинуо је стомачни вирус, због чега 31-годишњи офанзивни везиста није играо у поразу од Лација, али ће имати прилику да настави тамо где је стао против Ћезене у суботу
ФОТО: АП

- Једва чекам да заиграм против Ћезене, јер нам је то у овом тренутку најважнија утакмица. Играмо код куће и имамо велику шансу да победимо. Морамо да имамо прави дух, жељу и да покажемо победнички карактер. Само ако пружимо све од себе, можемо да очекујемо позитивне резултате - рекао је Јанковић.

Српски фудбалер је прокоментарисао и саобраћајну несрећу у Мађарској којој су се нашли чланови Вероне и грчки репрезентативци Морас и Тахцидис и у којој је једна особа погинула.

- Добро је што се нису повредили, за нас су то добре вести. Надам се да ће моћи да играју против Ћезене, потребни су нам, они су кључни играчи за овај тим - каже Јанковић.

Он је изнео очекивања за наставак сезоне али и о сопственој будућности у тиму.

- Осећам се добро физички и ментално. У овој екипи не можемо да решавамо утакмице тако што играмо сами. Сви смо ми део колектива и уз тимски дух можемо да остваримо резултате. Моја будућност? Не знам, видећемо. Када знате да имате поверење тренера, онда дате све што можете. Тако је на терену, али и у животу. Морам да се одужим Мандорлинију за поверење које је имао и које има у мене - закључио је Јанковић.

Меч Верона – Ћезена на програму у је у суботу од 15 часова.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Baudree
Sto ne probaju ovi iz FSS-a da od njega naprave plejmekera bar dok se Pavlovski ne stasa u pravog igraca u Portu!? Bosko jos uvek nije za staro... Znam da ovaj skoro cele karijere igrao krilo ali u mladjim danima bio klasicni ofenzivni vezista.. On bi imao autoritet medju igracima tako da bi i Ljajic imao vremena da se uklopi pored njega, posto po mom misljenju Ljaja nije tip za lidersku poziciju, a ovaj bi sigurno bio to to.. ono pravo..
Baudree
Znam da ga nema vec od 2012-te u reprezentaciji.. Samo sam glasno razmisljao.. Ali kako sad ovo sto je on bio iz zvezde!? Nikad necu shvatiti zasto je to bitno dali je neko zvezdas ili partizanovac kad je rec o nacionalnom timu.. Ovo kao u ta stara vremena koliko ima hrvata ili srba u reprezentaciji jugoslavije.. uvek neke podele.. nek igraju stvarno najbolji a ono ostalo me ne interesuje..
Zuk
Zadnji put kada smo ucestvovali na svetskom prvenstvu, kladio sam se da cemo biti zadnji u grupi .Bili smo tamo zbog Antica Partizanovca a bili smo zadnji sto je u reprezentaciji bilo sest igraca Zvezde a nije trebalo da bude vise od dva.
Прикажи још одговора
Arijel
Bolji si igrac od Markovica, Ljajica i Tadica zajedno, a kada bi se iscimao na zadnjem veznom bio bi bolji i od Race Petrovica. Steta za povrede, ali ti si dokaz da mi podmladjujemo reprezentaciju kao klub, odnosno dokazali su ovi iz SS da je nasa reprezentacija u stvari klub, odnosno paravan za prodaju igraca..
dex
BRAVO PRAVI KOMENTAR

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.