Почетна / Фудбал / Срби у свету

Милан Јовановић: Митровићу је најбоље да још бар три године остане у Андерлехту

Иван Обрадовић је коначно стигао у Андерлехт. Председник клуба Рожер Вендер Сток најзад је послушао савет Милана Јовановића и довео га у Брисел
ФОТО: АП

Некадашњи репрезентативац Србије Милан Јовановић најзаслужнији је за прелазак Обрадовића из Мехелена у најтрофејнији клуб Белгије.

То му је и први велики посао на почетку нове каријере којој се посветио откако је окачио копачке о клин.

Посебно ми је драго да су се у првом великом послу спојили српски играч и Андерлехт, клуб у коме сам провео две последње и можда најлепше године у каријери. То ми лично значи да сам оставио отворена врата великог клуба, а уверен сам да ће Обрадовић у потпуности показати да може да одговори свим амбицијама Андерлехта – причао је Јовановић током кратког задржавања у Београду по повратку из Брисела.

Јовановић такође каже да је Александра Митровића посаветовао да остане што дуже у Андерлехту.

Ако нема притисак да клуб добро заради тако што би га продао, Митровић би требало да остане у Андерлехту бар још три године. Играће у великом, одлично организованом клубу, биће добро плаћен, напредоваће... Мало је клубова у Европи у које је могуће отићи из Андерлехта и рећи да је направљен корак напред. Зову га Њукасл и Свонси, али мислим да је Митровићу боље да остане у Андерлехту. Његове најбоље године тек долазе, а кад год одлучи да оде, учиниће то као члан најбољег белгијског клуба – каже Јовановић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Šumadinac
Pa šta je loše Lane rekao ? Jel možda treba kao Ognjenović pravo u Real i da ne uradi ništa ? Markoviću nije bila dovoljna jedna sezona u Portugalu da postane dovoljno čvrst i dobar za Premier Ligu pogledajte njega i pogledajte Matića koji je čekao svoju šansu 3-4 sezone i konstanto napredovao pa prešao u Chelse kao izgrađen igrač na velika vrata i odma postao nosioc igre...treba razmisliti jel bolje za Mitra da pojuri za parama i bude na rotaciji u Stokeu Svonsiju ind ili da par sezona napreduje pa za enormno veći novac bude prvi špic Arsenala, Liverpula, Juventusa...Vidić, Matić, Ivanović, Modrić, Rakitić..sve su primeri koji da pokazuju da treba imati strpljenje a suprotnih je malo složićete se
Dragan
Mitrović bi više napredovao da je ostao u Partizan nego što je otišao u Anderleht, ovi tamo pojma nemaju pogotovo ovi što treba kao da mu stvaraju šanse, on što pre treba da napusti klub i ode i bolji tim gde će ga kljukati centaršutevima i proigravanjima, a ovo što igra Anderleht je smešno.
Joca
Za Mitra je možda bolje da ostane još 3 godine ali za PFK je bolje da Mitar ovog leta promeni sredinu uz obeštećenje od minimum 20-ak miliona. Mitre London calling.
Lane cobane
Zbog ovakve izjave si i prosao onako kako si i prosao u Liverpulu, bruko!
tale
cuj bolji od lukakua ,pa on je za dosta veca imena pojam a pogotovo za mitrovica (mislim u ovom trenutku)
Žarko
Mitrović tek treba da postigne golova koliko je Lukaku postigao u premijer ligi i u reprezentaciji pa tek onda možeš da ih porediš..
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.