Почетна / Фудбал / Срби у свету

Најбоља партија Милана Смиљанића у последњих пет година

- Одиграли смо страшну утакмицу. Било је јако тешко јер су екипе у Израелу изједначене, али, и кад смо губили на полувремену веровали смо да можемо да окренемо резултат и на крају смо то и успели – реферисао нам је Милан Смиљанић из Израела
ФОТО: ФК Макаби Нетанија

Милан Смиљанић довео је Макаби Нетанију до прве победе у шампионату Израела. Некадашњи капитен Партизана креирао је акцију из које је Хамза у 89. минуту донео три бода Нетанији на гостовању Јехуди (2:1) – новом прволигашу који је првенство почео спектакуларним изненађењем у Хаифи и победом 3:0 над Стојковићевим и Дринчићевим Макабијем.

- Одиграли смо страшну утакмицу. Било је јако тешко јер су екипе у Израелу изједначене, али, и кад смо губили на полувремену веровали смо да можемо да окренемо резултат и на крају смо то и успели – реферисао нам је Милан Смиљанић из Израела.

На питање како је играо – одговорио је као из топа:

- Стварно добро, најбоље у последњих пет година – закључио је Смиљанић...

Макаби из Хаифе Владимира Стојковића и Николе Дринчића гостовао је Хапоелу Ренани и захваљујући репрезентативном голману Србије стигао такође до прве победе. Тек на шестој утакмици у првенству Стојковићеви саиграчи пронашли су пут лопти до мреже и после два ремија 0:0 остварили су победу -2:0 головима Атара у 79. минуту из једанаестерца и Езра у четвртом минуту надокнаде времена... Дринчић је играо последњих десетак минута... Занимљиво је да је Милан Смиљанић стигао на друго полувреме овог меча:

- Играли су на нашем стадиону јер је Ренана кажњена. Стојке је бранио феноменално – уверава Смиљанић.

Јокановићев и Рајковићев Макаби из Тел Авива игра у недељу против Хапоела.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

budakov
gde vi to uspesno igrate kad o jednom kvalitetnom fudbaleru tako komentarisete?
Tale
ne moras biti fudbalski strucnjak da vidis da ovaj blage veze nema ,dok nije mu tesko da mu bude najbolja utakmica u zadnjih pet godina kad godisnje provede na terenu oko pet takmicarskih meceva ,pa sigurno je veliki kvalitet ali nikako da ga pokaze mada ima jos vremena tek mu je 28 :)
matofi
Nisam znao da ovaj jos igra aktivno.
Cane
Umišljeni šleper!
Nikola
Znaci "zatvorio" je jos jedan stadion, nema sta vrhunski igrac... komedija
Cik Cajkovski
Ali je tvoj zivot tragedija i to urnebesna!!! Zamisli on daje ocene i procene na dnevnoj bazi... uzas
Tata
Nikolice, sine, imas jos 32 minuta, pa na spavanje.
Mišo
Ovaj još igra fudbal,kako su samo ovog trkača dizali u nebesa ,pa i on sam pomislio da je neki bitan faktor,običan i to loš vodonoša!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.