Почетна / Фудбал / Срби у свету

Македонци донирали 500.000 евра за лобирање како би УЕФА примила Косово?

Бивши македонски олимпијац (1996, 2004) у пливању Александар Маленко поставио питање Фудбалском савезу Македоније зашто је новчано подржао пријем Косова у УЕФА
ФОТО: twitter/ Malenko Aleksandar

Александар Маленко (37), који је представљао Македонију у пливању на Олимпијским играма у Атланти 1996. и Атини 2004. на Твитеру је поставио питање Фудбалској федерацији Македоније зашто је донирала 500.000 евра у сврху лобирања за пријем ФС Косова у УЕФА.

Поводом овог случаја тек ће да буде "буре".

Чека се и званичан одговор Фудбалске федерације Македоније.

 

 

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

бордо-плави
УЕФА = МАФИЈА
Igor
Gluposti! Nema veze. Malenko se javio nakon nekoliko godina i komentarishe fudbalske a ne plivacke stvari. Pretpostavljam da mu je nuzna malo veca mediumska paznja ...
Ех, граматико
'Медиумска' му није недостајала сигурно...
Djoko
Zato sto Srbi vole Makedonce.
Mirni !
Koji su to ljudi , kako ih Vi nazivate , političari ? Ko ih je izabrao ? Imaju li oni : brata , sestru , oca , majku ? Nije valjda da su na silu ušli u Sobranje i uređuju živote vas koji ste većina ?
vole nego sta pa ne vole bugare ili grke
Zasto izjednacavas makedonski narod sa makedonskim politicarima.Makedonski narod je isti kao srpski dok su politicari i na jednoj i na drugoj strani isti.Idi u bilo koje mesto u Makedoniji i docekace te kao rod rodjeni ,a idi u neko mesto u Hrvatskoj,Federaciji Bosni ili na Kosovu pa se sam uveri kako ce te docekati.
Labud
Pa to su makedonski siptari. Nemaju cak ni vulkanizersku radnju u svom vlasnistvu, a kamoli neki veci biznis. Zna se odakle njima toliki novac. Od postenog rada sigurno nije.
Perica
Nesta mi cudno , makedonski savez da donira da se tzv kosovo primi u UEFU . Pre bi rekao , albanci sa Kosova i Metohije a preko makedonaca , dali pare nekom u UEFI .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.