Почетна / Фудбал / Срби у свету

Влaдимир Стојковић потписао за Нотингем Форест

Голман Србије Владимир Стојковић потписао је данас двогодишњи уговор са Нотингем Форестом, саопштио је некадашњи двоструки првак Европе, већ дуже време члан Чемпионшипа
ФОТО: Н. Неговановић

Владимир Стојковић, који има 33 године, стигао је из израелског Макабија из Хаифе и враћа се на Острво, где је 2010. године кратко бранио за Виган у Премијер лиги.

Он је каријеру почео у Црвеној звезди, а преко позајмица у Леотару и Земуну вратио се међу црвено-беле и постао први голман.

Потом је бранио за Нант, Витесе, Спортинг из Лисабона, Хетафе и Виган, пре него што је 2010. године подигао велику буру преласком у Партизан. Касније је кратко бранио за грчки Ерготелис.

Стојковић је за Србију бранио на 68 утакмица, што је рекорд међу голманима, а био је први чувар мреже на Мундијалу у Јужној Африци.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Srećno Stojke majstore i hvala na svemu !!!
Roki
Sada će u treću diviziju,ali samo ako ovaj golmančina bude branio.
pfc
Opametio se čovek! Video prave vrednosti! Zvezdanu je vrv zavoleo kao klinac, a onda je neke stvari video!
Aca
Stojković je već potpisao za Nant kada je u jednoj emisiji rekao da je on toliki Zvezdaš da nikada sebe ne bi mogao da zamisli u dresu Partizana i da u Partizan ne bi otišao ni za 100 miliona evra, a onda par godina kasnije otišao u Partizan za sitne pare i tako pljunuo po svemu što je rekao... Inače, takva odluka nije imala nikakve veze sa kriminalcima u upravi Zvezde zato što je njih imao (i dalje ih ima) i Partizan, već je on takav potez napravio iz želje da zaigra u LŠ i tako spase svoju karijeru koja je posrnula zbog niza incidenata sa trenerima, klupskim funkcionerima i saigračima u klubovima u kojima je nastupao, pri čemu je zbog tih incidenata u svojim klubovima uglavnom visio po tribinama...
Прикажи још одговора
Labud
ce gledati Championship ove sezone zbog 3 Grobarcine, Stojketa, Jokana i Mitra. Najteza liga na svetu, po Labudovom skromnom misljenju, 46 utakmica, plus 2 ako se ide u PO. Veliki izazov. Labud ce takodje gledati kako napreduje Wolves pod Zenginom palicom i uz kinesku finansijsku injekciju, to je poslednji trener u CZ koji je bio uspesan. Labud ceni i Robija, ali taj nije imao ceo sistem iza sebe poput Grofa, pa nije mogao da se dokaze.
pfc
Ko prenosi ChSh? Odmah uzimam operatera sa tim kanalom!
Labud
Mare je ocigledno jedan gospodin sa kojim moze da se komunicira. Ova sezona u CH ce biti posebno napeta, ima 2 dosta kandidata za top 6. Uslo je i dosta novca, mada vecina klubova grca u dugovima. Finansijski fair play je dosta drugaciji od PL, i od UEFA. Tesko da Bog sacuva!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.