Почетна / Фудбал / Срби у свету

ЕКСКЛУЗИВНО: Никола Жигић у Арсеналу

Никола Жигић ће постати члан Арсенала! Некадашњи репрезентативац Србије и нападач Црвене звезде сутра ће одрадити лекарске прегледе и потписаће једногодишњи уговор са челницима лондонског клуба.

Менаџер Арсенала Арсен Венгер одлучио је да доведе горостасног Србина после тешке повреде коју је доживео Оливије Жиру.

Шеф струке Тобџија у искусном 33-годишњем нападачу високом 202 центиметра види идеалну замену за Жируа. Француз ће одсуствовати са терена најмање три месеца, па је Арсеналу био неопходан нападач за битке на четири фронта. Жигић ће бити подршка младом Саногоу док се Жиру не опорави.

Менаџер Арсенала очигледно није заборавио партију Жигића против Тобџија у финалу Лига купа, фебруара 2011. године, кад је Србин голом и асистенцијом донео пехар Плавцима из Бирмингема.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ja xD
http://metro.co.uk/2014/08/27/nikola-zigic-having-medical-ahead-of-shock-arsenal-transfer-4847392/ jeste istina :D haos :D
gunners
Stvarno se suska da Zigica trazi Arsenal ... mada je i dalje ne mogu da verujem !
Jedan je Tigar sa Marakane,Arsenal prvak.GAGO BAČ!
Мићко
Ма,да... Како да не... Ипак честитке аутору овог текста,данас његове бајке преносе сви острвски медији.
31
Bravo Žigo Grobaru !!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.