Почетна / Фудбал / Срби у свету

Тошић: Роналдо или Меси у Бешикташу? Нисам импресиониран

Српски фудбалер Душко Тошић изјавио је да ниједног саиграча из Бешикташа не би мењао за два најбоља фудбалера данашњице Кристијана Роналда и Лионела Месија.
ФОТО: Приватна архива Душка Тошића

- Не бих заменио ниједног фудбалера из тима за Месија или Роналда, волим играчки кадар Бешикташа. Играо сам против Роналда много пута и скоро се чинило да га нема на терену. Нисам био импресиониран... За разлику од многих играча немам идоле или омиљене фудбалере - рекао је Тошић за турски Фанатик.

Бешикташ је другу годину заредом најбољи тим Турске, а Тошић је послао поруку ривалима да ће и треће сезоне неће променити ситуација.

- Зашто не бисмо и дошли до треће узастопне титуле. Имам снажну екипу, најбоље навијаче на свету и одличног тренера. Показали смо да можемо да се носимо и у Лиги шампиона. Зато, не мислим да је немогућа мисија да освојимо опет титулу.

Тошић је додао да му је период у црно-белом делу Истанбула најбољи у каријери и да би волео да заврши каријеру у Бешикташу.

- Имам уговор до 2020. године и желим да завршим каријеру у Бешикташу. Имамо савршену атмосферу у клубу - закључио је 32-годишњи дефанзивац.

Тошић је међу "орлове" стигао пре две године, а раније је носио дрес ОФК Београда, Сошоа, Вердера, Портсмута, КПР-а, Црвене звезде, Бетиса и Генчлербирлигија.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

cigo
ostaje cigo....lupi kerleuša i ostade živ.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.