Почетна / Фудбал / Срби у свету

Морињо: Немања Матић је савршен, то нам је требало

Тренер Манчестер јунајтеда Жозе Морињо рекао је да није мислио да тај клуб може да доведе српског фудбалера Немању Матића пре него што се "десило нешто посебно"
ФОТО: Ројтерс

"Нисам желео да га узнемиравам, нисам желео ни да узнемиравам Челси. Изгледало је као да се нешто дешава јер ми је његов менаџер рекао да можемо да га имамо, само да треба да платимо", казао је Морињо британским медијима.

Српски фудбалер је недавно прешао из Челсија у Јунајтед за 40 милиона фунти. Матић је имао запажену улогу на дебију у Супер купу Европе, у ком је Јунајтед поражен од Реал Мадрида, а у недељу је био играч утакмице у победи над Вест Хемом на почетку Премијер лиге.

Морињо и Матић су већ сарађивали док је португалски тренер водио Челси. Он га је тада и купио од Бенфике.

Упитан зашто је Матић постао доступан, Морињо је рекао да не зна шта се дешавало "иза затворених врата".

"Једина ствар коју знам јесте да сам га довео на Стамфорд бриџ јер сам мислио да је фудбалер са посебним квалитетима и увек сам мислио да је савршен играч за нас. Имамо га и веома смо срећни јер је он оно што је потребно нашем тиму", рекао је Морињо.

Немања Матић је треће појачање Јунајтеда у летњем прелазном року, после Виктора Линделофа из Бенфике и Ромелуа Лукакуа из Евертона.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.