Почетна / Фудбал / Срби у свету

Рајковић опет бриљирао - одбранио и пенал

Макаби је победом над Беитаром 3:1 преузео другу позицију на табели, а у последњем колу одмериће снаге са екипом Бнеи Јехуда
ФОТО: П. Рајковић

Предраг Рајковић опет је блистао на голу Макабија. Српски репрезентативац налази се у одличној форми и то демонстрира из меча у меч.

Ове сезоне је у дресу Макабија из Тел Авива у чак 32 утакмице сачувао своју мрежу и није примио гол, а у дербију претпоследњег кола израелског шампионата у дуелу са Беитаром из Јерусалима Рајковић је још једном подсетио да су му пенали права специјалност.

Наш млади голман је у 83. минуту маестрално прочитао покушај Арика Сабоа и одбранио његов шут са беле тачке.

- Турдим се да на сваком мечу што боље урадим свој посао. Тако је било и са овим пеналом. Ипак, резултат тима ми је на првом место, па ми је победа у том мечу најдрагоценија посебно јер смо преузели друго место на табели. Међутим, остаје велики жал што нисмо освојили титулу - истакао је Рајковић.

Током каријере Рајковић се у неколико наврата истицао као врхунски голман за пенале. Свим љубитељима фудбала у Србији и даље је у сећању како је у четвртфиналном дуелу са Американцима зауставио чак два једанаестерца и омогућио Орлићима пласман у полуфинале, а два пенала одбранио је и у прошлогодишњем финалу Купа Израела.

Макаби је победом над Беитаром 3:1 преузео другу позицију на табели, а у последњем колу одмериће снаге са екипом Бнеи Јехуда.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zoran CZZG
Lepo je znati da nakon ovog lika što ga niko ne može maknuti sa gola,imamo prave golmane za budućnost.Proći će valjda i vreme ovog nedodirljivog.
---
nema toveze,Stojkovic brani,on je vec nedeljama ma godinama u superformi i najbolji na svetu.Englezi bi mu dali 100 miliona funti samo da se vrati na Ostrvo ali on nece.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.