Почетна / Фудбал / Срби у свету

Никола Нинковић у Асколију, позајмљен од Ђенове

Асколи је члан Серије Б, прошле сезоне једва су сачували тај статус
ФОТО: ФК Ђенова

Везиста Ђенове Никола Нинковић (23) поново ће на позајмицу, после Кјева и Емполија, наредне сезоне носиће дрес Асколија.

Асколи је члан Серије Б, прошле сезоне једва су сачували тај статус, а за Нинковићеву утеху, имају црно-беле дресове, као његов матични Партизан.

За Асколи, клуб основан пре 120 година, својевремено су играли, између осталих, ас Партизана Аца Трифуновић и Црвене звезде Бора Цветковић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ercov
Dzigi, nekad tata svima sa kojima je igrao u svojoj generaciji a onda je dosao trenutak kada je taj eksta-talenat trebao da potvrdi u prvom timu Partizana ali su ga samo njegova glava i los karakter ubrzo pomerile na dobro poznat kolosek propalih talenata neseg fudbala. Dolaskom u Djenovu odmah biva pozajmljen Kjevu gde nije odigrao ni jednu utakmicu zbog povrede, vraca se u Djenovu gde igra par pocetnih meceva i postize nekoliko golova ali ni to nije bilo dovoljno da ostane pa ga salju Empoliju u seiju B gde isto tako pocinje sa nekoliko pocetnih utakmica i 4 postignuta gola da bi zatim vise sedeo na klupi kao rezerva, Empoli je promovisan u sariju A a Dzigi se vratio u Djenovu. Kada vec nije obezbedio mesto u Empoliu normalno je bilo da ga se Djenova opet negde resi pozajmicom ali sad to nije ekipa koja ce se boriti za prolaz u seriju A nego Askoli koji ce se boriti da opstane u seriji B.
Cvele
Zabluda tipa Smiljanića,Gulana,Šaponjića,Pantića,pa sve do Saše Ilića velikog igrača malih utakmica i terena...
Madjionicar
A kakav je talent bio. Mislio sam da ce ostvariti ubjedljivo najbolju karijeru od svih nasih igraca iz te generacije. Jos jedan dokaz da talent bez rada i "hladne glave" nije nista.
Zlaja
Je to onaj sto place i rumen ko seljacko dete? Bice od njega igrac za koju godinu ali u reprezentaciji Srbije.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.