Почетна / Фудбал / Срби у свету

Србин на мети расиста, назвали га циганином

Још један у низу скандала навијача Лација, ударили на свог играча Милинковић-Савића
ФОТО: tvitter

Српски репрезентативац и везиста Лација Сергеј Милинковић-Савић нашао се на мети сопствених навијача!

Пошто Лацијали месец дана нису забележили победу поменуте усијане главе нашле су кривца за то: на трибинама Олимпика освануо је пред крај меча са Сампдоријом транспарент (2:2) „Милинковић Циганин”.

Ни овога пута Лацијали нису победили, само 2:2 са Сампдоријом, па им остаје последњи тријумф још од 4. новембра, против СПАЛ-а.

Сергеј пружа слабије партије него прошле сезоне, али далеко до тога да је главни кривац за лош период. Наравно, ватреним навијачима боде очи пре свега његова цена на тржишту, која дебело пребацује 100 милиона евра, па отуд резигнација која је довела до беспотребног вређања.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Eto vidite kakav je rasizam ruzan i glup, tako isto deluje i kad vi neki ovde u komentarima ostavljate rasisticke komentare. Narocito su debilski oni rasisticki komentari radovaca protiv crnaca koji nas nisu nikad uvredili niti nam ikakvo zlo uradili niti kao narod, niti kao nacija niti kao rasa. Svaki put kad se cuje onaj majmunski krik na tribinama on odmah pokazuje nevidjen nedostatak mozga te mase na tribini. Literalno su oni majmuni sa drveta.
RS
Svaka ti je tacna ,NE rasizmu.
Zoran Kuzmanovic
Sramota

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.