Почетна / Фудбал / Срби у свету

Марковић од Динама тражи 900.000 евра, одбио Звезду и Бешикташ

Лазар Марковић (25) је почео заршну фазу преговора са Динамом. Од петка је у Загребу и лично разговара о условима под којима би могао да заигра са шампиона Хрватске
ФОТО: ФК Фулам

Лазар Марковић је без агента откако се разишао са дугогодишњим сарадником Милошем Маленовићем.

Путеви су им се разишли кад је Марковић у лето 2018. одбио ангажман који му је агент уговорио у Андерлехту и одлучио да остане под уговором са Ливерпулом. Од тада Марковић нема агента, па лично преговара са Загрепчанима.

Хрватски медији су известили да се Марковић срео са челницима Динама и прихватио да обуче плави дрес, али тражо астрономску плату.

Српски нападач тражи између 800.000 и 900.000 евра, што би га поставило на прво место најбоље плаћених фудбалера у загребачком клубу.

У Динаму желе договор са Марковићем, али Модри нуде знатно мању плату. Марковићу пролаз до Максимира сужава одлука руководства Динама да не прода ниједног играча, тако да је кадар попуњен.

Загребачки клуб би могао да напусти једино шпански везиста Дани Олмо, али не зато што је обасут понудама већ зато што није задовољан новим уговором који му је предложила управа Динама. 

Марковић у Загребу чека одговор Динама. Позиве Црвене звезде и Бешикташа је одбио јер нису прихватали услове које је тражио.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Palilulac
Kako ce samo BBB da se obraduju vec vidim da jedva cekaju da im dodje
Gordan
Neki dan bas pisem za njega komentar da mu je samo lova bitna. Njemu je jedina nada povratak u Partizan. Ima 26g., a primao je 5g.platu u Liverpulu 2,5miliona, ne kontam lika nikako! Ili nema motiv ili mu se fudbal ne igra. Sad mu je sansa da u dve godine vrati formu, pa posle opet u neki jaci tim da predje. Forsiran je svojevremeno sa svih strana, a sem brzine nista nema. Mora dosta da radi na tehnici, spremi i psihi, da vrati samopouzdanje. U Dinamu bi imao ogroman pritisak i ne biu bilo lako ako se ne snadje.
Pigeon
On Partizanu -ne treba! Evo, mladog Stevanovica na kome mozemo da zaradimo, a ne da se razbacujemo parama koje nemamo...Ako bi Markovic pristao da dodje u Partizan za "dz" (i usput ozivi karijeru), dobro dosao! Ovako...neka ide gde hoce...
Srki
On samo u reprezentaciji Srbije može da igra
gropn II
ha,ha,ha ... 7 cigojner komentara na vest da MEGA GIGA gubitnik od Laponaca i irvasa htela da angazuje Markovića! pa jeste, bre, verovali ili ne ! to je sadasnja zvezda! bahato parkiranje ! sta je 600 stoja da se dokaze kako oni mogu da kupe vedetu Partizana iako im realno ne treba ? pa koliko su dali za Jirkicu, pa sta .... a za ove komentatore iznad (ako Admin pusti, nesto je nervozan posle cetvrtka) zbirajte vi lovu za Falkaa, neće vam se taj hleba najesti u Realu ....
straja
Cuj!! ODBIO...on nesto trazio a CZ nije dala...a ono, on odbio!!Znaci JA trazio 300 miliona a REAL nije dao...pa ja odbio jer za manje necu!!comeNdija!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.