Почетна / Фудбал / Срби у свету

Врањеш због жуте штампе месец дана избачен из екипе

Власник атинског клуба Димитрис Мелисанидис заводи ред у екипи АЕК-а
ФОТО: ЕПА/Георгију Панајопулу

Димитрис Мелисанидис је ударио шаком о сто и одлучио да заведе ред у екипи АЕК-а.

Власник атинског клуба јуче је у пратњи спортског директора Илије Ивића посетио клупски камп и играчима одржао лекцију о понашању. Мелисанидису је преко главе страница „жуте штампе” које пуне фудбалери АЕК-а и свакодневних проблема на тренинзима.

Мелисанидис је Огњену Врањешу саопштио да је на месец дана удаљен из такмичарске екипе због нарушавања угледа клуба објавама преко друштвених мрежа. Власник АЕК-а је некдашњем репрезентативцу Босне и Херцеговине дописао и новчану казну због изазивања туче на тренингу са десним беком Михалисом Бакакисом. Окршај је спречило особље клуба.

Мелисанидс је новчано казнио и хрватског нападача Марка Ливају због свађе на тренингу са Португалцем Давидом Симаоом.

- Могу да толеришем изгубљене утакмице, али не могу да пређем преко нарушавања угледа клуба – рекао је Мелисанидис играчима: - Нећу никоме да дозволим да скрнави име АЕК-а. Деца вас гледају и прате на друштвеним мрежама. Виде шта објављујете и какве фотографије постављате. Никоме нећу дозволити лоше понашање. 

Илија Ивић је обавестио играче о новим правилима понашања у клупском кампу.

- Заборавите како је било до сада. Забрањено је коришћење мобилних телефона током боравка у кампу и на стадиону пре и после утакмице – саопштио је Ивић, а пренели су грчки медији.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.