Почетна / Фудбал / Срби у свету

Варга оболео од коронавируса

Незаборавни ас Партизана лежи на Инфективној клиници у Београду због проблема са плућима
ФОТО: Н. Неговановић

Звонко Варга, незаборавни ас Партизана, примљен је на Одељење пулмологије Клиничког центра Србије, са јасним индицијама да је оболео од коронавируса.

Некадашњи сјајни нападач требало би да у току дана добије потврду да је заражен, процедура добијања резултата је спора због увећања броја случајева.

Варга се лоше осећао прошле недеље, али су лекари стабилизовали његово стање. Симптоми указују да је заражен.

- Још од пре две недеље осећао сам благу слабост у организму, а неколико дана касније и мало повишену температуру. Помислио сам да се ради о тренутним проблемима, али је у суботу постало страшно. Плућа су ми се готово затворила, температура је варирала, нисам могао да дишем. Јавио сам се на клинику у Пастеровој улици, одакле су ме упутили на Инфективну. Нисам имао даха, нити могао да се померим – рекао је Варга новинарима портала telegraf.rs.

Тренер у стручном штабу Марка Николића 2014. сад је знатно боље.

- Све време сам под надзором лекара и под терапијама. Организам је боље, температура је готово у нормали. Речено ми је да ће морати да се тестирају и чланови моје породице. Супруга је добро, надам се да ће тако и остати, да укућани неће пролазити кроз исто што и ја. Не дао Бог никоме да га ово задеси, слушајте савете стручњака јер ћете тако сачувати себе и друге – истакао је Варга.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.