Почетна / Фудбал / Срби у свету

Лука Јовић: Срећан сам јер сам део шампионског тима

Српски фудбалер Лука Јовић, након освајања титуле са Реалом, поручио је да је срећан што је део тима
ФОТО: ЕПА/Хуањо Мартин

"Веома сам срећан што сам део ове екипе. Свака част свима на сјајној сезони", написао је Јовић на Инстаграму.

Млади нападач није играо на очекиваном нивоу, али ни минутажа није била велика - само четири утакмице као стартер, укупно 16, свега 393 минута и два постигнута гола.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DelijeLO
Nisi ti realno za Real ni blizu i to je sada jasno, ali zato se vrati nama za godinu ili dve pa da gazimo sa tobom u timu!
Srba
Ja sprdnje
OGNJEN
Bolje da cutis covece! Ne sramoti se i ne kiti se tudjim perijem! Idi u Hertu ili Vozdovac negde.
nema kraja...
...komediji...
JA
Ma jeste, mnogo si doprineo, bez tebe ne znam da li bi uspeli. Ti si kao Kuzmic sto je bio sampion NBA sa Warriorsima a nije ni minut igrao.
ljubo
jovis===perica ognjenovic

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.