Сума: Сада, кад је Партизан одиграо добро, чујем коментаре како Шарлроа није нешто

Фудбалер Партизана Сејдуба Сума рекао је да је његова екипа била боља од Шарлроа и да му је жао што црно-бели нису прошли у плеј-оф квалификација за Лигу Европа
ФОТО: В. Марковић

"Много ми је жао што смо испали из Европе, јер смо показали да можемо да се носимо са екипама попут Шарлроа", рекао је Сума, преноси клуб.

Фудбалери Партизана нису успели да се пласирају у плеј-оф квалификација за Лигу Европа, пошто су у гостима после продужетака изгубили од екипе Шарлроа са 1:2.

"Пре одласка за Белгију сви су коментарисали колико је Шарлроа јак тим, да имају шест утакмица без пораза, да имају тим који је већ неколико година заједно, у који се озбиљно улаже... Сада, када је Партизан одиграо добро, чујем коментаре како Шарлроа није нешто. Не може један тим данас да буде најбољи, а сутра да не знају ништа, већ смо ми нашом игром њима парирали и показали да можемо", рекао је Сума.

Сума је ушао у другом полувремену и одмах донео разлику на терену. Био је стрелац гола, а након тога је имао још неколико добрих прилика.

"Нисам био спреман за 90 минута и то је био договор са шефом од старта. Имао сам картоне, нисам играо и желели смо да мојим уласком добијемо оно више у ситуацији која је била потребна", рекао је Сума.

"Сви смо дали заиста више од максимума и било би нам лакше да смо изгубили на пенале него са два шута на гол, јер смо били бољи", додао је Сума.

Црно-бели се сада окрећу домаћем шампионату у којем после осам одиграних кола заостају шест бодова за Црвеном звездом.

"Показали смо да можемо, да предано радимо и да смо конкурентни не евро сцени... Окрецемо се лиги, морамо и радићемо још јаче. Потребно је време, али ћемо дати максимум", рекао је Сума.

Коментари42
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

samo glina...
He-he,ovi iz Humske su smešni...Oni upoređuju Omoniju sa Šarloom,koja je trenutno lider u Belgiji!"Šarlo aklrobata" kaže da je predhodni rival "gromade" bio debitant u svim euro takmičenjima!Suma sumarum kaže,da trener nije zamenuo bata Nata,možda bi sudac dosudio već čuveni...penaltizam!Eh,Stanoje,Stanoje!
samo glina...
Davne i966-ste sam uš-pozna
nemam pojma
Smešni su ovi što pričaju o utakmicama od pre 45-50 godina, pa i više. To su dva sporta danas, kao in ove najbolje ekpe, prepune naboljih internacionalaca, bolje od jakih reprezentacija. Belgija je reprezentacija prva na listi UEFA, ali klubovi im nisu tako jaki, pošto im igrači igraju u najjačim klubovima, a u belgijskoj ligi, stranci iz celog sveta. U Šarloa samo tri belgijanca u postavi i to uslovno. Zamislite Partizan sa osmoricom odabranih stranaca, da može da ne prodaje igrače, već da stvara ekipu sve bolju i bolju, po 15 pojačanja po prelaznom roku, kao miljenici vlasti, kojima se sipa po 30 mil. evra minimum po sezoni.Imali bi Milenkovića i Pavlovića kao zid, bolje bekove, Stojke bi bio rezerva boljem i mlađem, imali bi nekog pit bula na zadnjem veznom, u paru sa Nathom, Leonarda, Sadika, Đurđevića i Sumu, Markovića, Asana, Škuletića kao alternacije. Igrali bi stalno proleće, dobro se izdržavali od UEFE. Kad bi smeli, a da se neko ne naljuti, onaj sa šipke.
imam pojma
Nemas pojma.
Pedja
Objektivno gledano, u cemu je to Partizan bio bolji od Sarlroa? Losa igra i jednih i drugih, to je bilo evidentno. Stalno price kako su oni dali 2 gola iz 2 suta. A koliko je to suteva i sansi Partizan imao? U prvom poluvremenu nijedan udarac na gol protivnika, pa makar i 5m od gola.U drugom poluvremenu onaj jedan gol i jos dva mislim izivljavanja Sume koji je sutnuo onako nerezonski. Gde su bile te sanse kad se ih nadigrali? Ispade da ih je Partizan sabio u misju rupu, a cak i posle gola Belgijanaca, nismo videli nikakav poseban pritisak da se izjednaci ili stvori neka sansa. Ali, samo se vi zanosite da ste igrali ne znam kakav fudbal.
gropn III
u tome je poenta, da prolazi bolji pa i nekako ... ovako. posto se niste dokazali rezultatom, dalje ide tim sa KARAKTEROM !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.