Звезда на Милан ипак уз 5.000 Делија?

Епидемиолошка ситуација у Србији је лоша, али ипак постоје шансе да се утакмица Црвена звезда – Милан не одигра пред потпуно празним трибинама
ФОТО: М. Спасојевић

Јасно је да од дозволе за попуњавање 30 одсто капацитета стадиона нема ништа, али разматраће се варијанта да се уз обавезну дистанцу на здању у Љутице Богдана нађе око 5.000 људи.

То би били само власници чланских и сезонских улазница, уз обавезу да направе прописану дистанцу.

Гледаоцима би се пре уласка мерила температура и свако ко би имао повишену добио би забрану да се нађе на стадиону. Наравно, вршила би се и дезинфекција руку, уз обавезно ношење маски.

Из Црвене звезде су послали на адекватне адресе дописе да гарантују дистанцу, у разговору су и најватренијим навијачима да испоштују мере.

Седница Кризног штаба Владе Републике Србије за сузбијање коронавируса највероватније ће бити одржана у понедељак, кад би могла да се да коначна реч о мечу Милана и српског великана.

Црвена звезда је раније пријавила УЕФА колико би коштале цене улазница, у експресном року би их преузели чланови клуба. Попуњеност десет одсто капацитета је минимална жеља челника шампиона Србије, а постоје шансе да се то и оствари.

Коначну реч даће чланови Кризног штаба Владе Србије, који су до сада били непоколебљиви и порукама да је пуштање публике на Маракану превелики ризик и да би могло да се створи ново жариште за ширење вируса.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

милан
Најбољи сценарио би био да због солидарности са навијачима Звезда одбије да игра. ПА нека игра кризни штаб.
Banana state
Pa da, i u Parizu isto tako traze od vlasti Francuske da puste navijace protiv Barse iako ima preko 20 000 zarazenih svakog dana! Ironija naravno! Gde mi zivimo....
Banana state
Prvo, koji koncert? Drugo, za Partizan ne navijam, nisam cak ni kad su igrali protiv Kroacije!
ajde pali
A ne smeta ti koncert u kombank areni, klasican grobar
Stadion veljin bunker za rusenje
Ja sam kao veliki Zvezdas protiv da se dozvoli publika rotiv Milana jer znam da ce medju tih 5 hiljada gledallaca biti mnogo vise onih koji nece postovati tu predvidjenu distancu.
Stadion veljin bunker za rusenje
Znam ja da je jsd politicki projekat po uzoru na Severnu Koreju, zato ja predlazem gasenje kluba i rusenje bunkera.
Stadion terzin univerzitet za spaljivanje
Doći će red da se zakon primenjuje i na politički projekat po uzoru na Severnu Koreju!
Djeneral Draza
Zaista su nejasni kriterijumi odlucivanja kad se pogleda onaj haos na Kopaoniku i Zlatiboru, kakva distanca, kakve mere. I sad se za utakmicu pita struka, a za skijanje se ne pita.
ејј
па зар нам већ нису дозволили 30% како сад то, тако су причали

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.