Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Звездин маестро Мирко Иванић: Не знам да ли сам тужнији или поноснији

Фудбалери Црвене звезде Мирко Иванић и Милан Борјан рекли су да су поносни издањем против Милана иако је њихова екипа завршила учешће у Лиги Европа
ФОТО: ЕПА/Андреј Чукић

Не знам да ли сам тужнији или поноснији. Сјајно смо представљали Црвену звезду и Србију. Играли смо две равноправне утакмице против квалитетног ривала. Било је изванредно путовање ове сезоне, од првог кола до овог испадања. Стварно сам поносан, мислим да смо урадили сјајне ствари ове сезоне – рекао је Иванић за Арену после утакмице.

Звезда је у четвртак увече играла нерешено 1:1 са Миланом, али је испала из Лиге Европе, пошто је било 2:2 прошле недеље у Београду.

Ниједног тренутка нисмо осећали да играмо против тако звучнијег тима и на папиру квалитетнијег. Поносан сам на ове момке – истакао је Мирко Иванић.

Он је навео да је „мало” изненађен начином на који је Звезда парирала Милану у обе утакмице и да није баш тако очекивао.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dr
Maestro koga niko neće uvalili ste Vulića Krotoneo a ostale vaše kapitalce niko ni da pogleda.
Dusan Dzigurski
Cuj ovog, on je ponosan, pa vi ne mozete taj raspali Milan da izbacite, o kakvom ponosu pricas?
Делије
О поносу, ти не знаш ни шта то значи.
Zivota
Micko je postao ozbiljan igrac!
Pigeon
Pa ne znam koliko kosta onaj Turcin u Milanu, ali Ivanic je za njega igrac...Ostalo...pa malo ste se rupasi zaneli, na terenu se videlo da oni igraju dozirano (kontrola lopte, uvek brzi do lopte, lako do pasa...), plus tri od cetiri poluvremena u "sarenom" sastavu, a da ste se vi bas bili napalili i svaka cast na volji, ali oni su za klasu bolji.
DS
Ti momčino možeš samo da budeš ponosan! Kao i cela ekipa. Sad kad se sve pogleda mislim da je Zvezda mogla još hrabrije i jače da igra....
Ivan FCRS
Bravo Zvezdo hrabrost Vam nije nedostajala , možda je ovog puta bilo potrebno malo više sreće . S obzirom na okolnosti dobra utakmica .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.