Станковић: Мислим да је Ибрахимовић заслужио црвени, ако већ имаш такав критеријум, али добро...

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да је поносан на своје фудбалере због издања против Милана, од ког су без пораза у две утакмице елиминисани из Лиге Европe
ФОТО: ЕПА/Матео Баци

"Криво је свима. Кад сагледамо све како је било, криво нам је. Али, знамо да смо све поштено урадили. Поносан сам на момке. Били смо 50-50 са Миланом у сваком сегменту, можда негде и бољи. Не дискутујемо да ли је Милан боља екипа и да ли има бољи састав, али терен је једино мерило. Звезда после 180 минута може да буде уздигнуте главе. Криво ми је, али ово је спорт, идемо даље, вратиће нам се сигурно", рекао је Станковић на конференцији за новинаре у Милану.

Звезда је играла и други пут нерешено са Миланом и испала је у шеснаестини финала Лиге Европа због мање голова у гостима.

Прва утакмица у Београду прошле недеље завршена је 2:2, док је у четвртак увече у Милану било 1:1.

"Дали смо све од себе. Може спортски да нам буде криво, али смо препоносни", казао је Станковић.

Он је истакао да је "препоносан" на екипу, и истакао да су играчи показали "ко су и шта су" и да могу свакога да погледају у очи. Станковић је упитан да ли је ово била најбоља утакмица од како је тренер Звезде.

"Једна од најбољих утакмица. Мислим да смо показали да можемо да се носимо", одговорио је Станковић.

Упитан је и да ли је Златан Ибрахимовић заслужио црвени картон када је шутнуо лопту после звиждука судије.

"Мислим да јесте, ако већ имаш такав критеријум, али добро... Нећу, не желим да кукам. Знамо шта смо спремили, како смо играли. Мали детаљи одлучују да ли пролазиш или испадаш. Негде смо и ми сами криви, али то ћемо сами, у четири ока, да решимо", рекао је тренер Звезде.

Новинари су га питали и шта је рекао судији Хесусу Хилу Мансану после утакмице, на шта је одговорио:

"Да је могао да пусти да се изведе корнер јер су момци заслужили. Не знам шта би било да је било обрнута ситуација, да ли би се извео корнер или не. Али, не кукам".

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Done
Gledam na Youtube i ostalom koliko se traže i analiziraju situacije gde je Zvezda oštećena. Bog te, šta bi bilo da se naša Liga tako analizira gde su svi drugi oštećeni protiv Zvezde.
Žile
Ponos srbskog fudbala bravooooo
Pedja
Za mene je osnovna zamerka sudiji sto nije dozvolio korner. Prvo, utakmica je trebala biti produzena vise od 3 minuta (samo zamena je bilo vise), a i jos par odugovlacenja, cekanja. Kad god je prekid, prvo se to zavrsi, a onda sudija svira kraj. Znaci ako je slobodan udarac, penal, korner, uvek se zavrsi. Zamislite situaciju da je sviran penal za Zvezdu, izvodjac se sprema da izvede, a onda sudija pogleda na sat i svira kraj, to bi isto bilo. Inace, pre 2 godine kada je Zvezda igrala revans sa Salcburgom, nadoknada je bila 5 minuta. Pola minuta je bilo prekoraceno vreme, a korner za Salcburg i dokje jos izveden i zavrsila se akcija i tek onda kraj. Ja bih isto voleo da je tada sviran kraj, ali mi je bilo normalno da se izvede korner i da se onda zavrsi. Ovo su dvostruki arsini UEFA prema Zvezdi, kad treba protivniku onda moze, a kad treba Zvezdi onda to pravilo ne vazi.
Malo si stog Djane
Crveni karton za šutiranje lopte posle zvižduka??? Kad si to video i gde? Druga stvar, mi svi subjektivno gledamo na stvari i žao nam je što nije dopušten korner, ali ako realno pogledamo tad je vreme nadoknade već bilo 3:10 a utakmicu je produžio za 3 minuta. Zamisli koji bi skandal bio da je pušten korner i da je Zvezda dala gol nakon 4.minuta nadoknade? Činjenica je da je obrnuto da se niko sem nas ne bi ni osvrnuo na to, a kamo li potresao. Ali nažalost sudija je ovog puta postupio po pravilu i nema mu se šta zameriti. Čak ni penal nije svirao na keca, znači nije jedva čekao da ga okreči. Čak je jedan Zvezdin ofsajd pušten da se završi akcija, pa je posle toga (verovatno nakon sugestije iz VAR sobe), dakle nije postojala namera da Zvezda bude oštećena za razliku od nekih ranijih godina kad sudije nisu prezale ni od očiglednih "grešaka". Bilo da je Zvezda ili Reprezentacija.
XYZ
Naravno niko ne sme biti objektivan ako to ne ide u prilog Zvezdi
Dr
Černomorec,Ksamaks,Kairat,Omonija sve fudbalske veličine.
Прикажи још одговора
fkv
Ja sam uvek zadovoljan kad sudije napolju sude vama kako se sudi ekipama protiv kojih igrate u ligi. Jedan malen primer kosmicke pravde.
Nepristrasno
Uvek bilo i bice, da skuplje ekipe, pa cak i skuplji pojedinci imaju male povlastice. Ne kazem da je fer, ne kazem da tako treba... Ali je tako.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.