Станојевић задовољан игром и победом, не и резултатом

Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да је задовољан игром и победом своје екипе против Дунајске Стреде, али не и резултатом
ФОТО: В. Марковић

"Можемо бити задовољни, победили смо што је изузетно важно за нас. С друге стране, жао ми је што нисмо искористили шансе. Не памтим да се на једној европској утакмици оволико стопостотних шанси створило. Заслужили смо више од 1:0", рекао је Станојевић на конференцији за новинаре.

"Али, опет, могу бити задовољан јер ми то даје самопоуздање пред реванш. Честитам играчима, мислим да су дали свој максимум, само нам је фалио тај завршни пас и гол", додао је Станојевић.

Фудбалери Партизана победили су на свом терену словачку екипу ДАЦ Дунајска Стреда са 1:0, у првој утакмици другог кола квалификација за Лигу конференција.

Станојевић је истакао да је његова екипа вечерас показала да је бољи тим од Дунајске Стреде.

"Избројте ви шансе. Причамо о стопостотним шансама. Дали смо све од себе. Наравно да нисмо задовољни што нисмо постигли више голова, мислим да смо заслужили, уз сво поштовање противника. Да ли ћемо проћи? Биће тешка утакмица, али видели смо да можемо да их угрозимо и верујем у пролаз", рекао је Станојевић.

Тренер Партизана је похвалио стрелца јединог гола Лазара Марковића, али и Немању Јовића који је пропустио једну сјајну прилику када је направио један потез више.

"Јовић је био изванредан... То у тренутку изнервира тренера, жао ми је што је 'заломио', али генерално му не замерам, нећу да га спутавам. Он је сјајан играч са сјајним карактером и одиграо је одличну утакмицу", рекао је Станојевић.

Он је навео и да очекује да ће словачки тим сигурно бити агресивнији у реванш утакмици.

"Имају могућност да уз један гол анулирају предност. Верујем да ће више ризиковати. Они имају свој стил игре и не могу да нас изненаде. Сигурно да ће бити много теже, али верујем да ћемо и тамо створити шансе и да ћемо бити концентрисанији у завршници", закључио је Станојевић.

Реванш меч се игра за седам дана у Словачкој.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Луциано
Ја волим када видим јовића срчаног жустрог дрчног. Младост је пуна адреналина то показује његов карактер и добро је .нападачи си имали жељу а ни концентрацију Рикардо је морао да да гол лоше је шутирао све у свему партизан је био течан мислим да јојић- је био за нијансу слабији зато натхо треба да игра .Лазар је играо одлично
Pigeon
Prava steta. Umesto da idemo na izlet u Slovacku sa 4-5 komada razlike, mi cemo da strahujemo, mada s druge strane i nema od cega, jer ovi su mnogo vise pretili nego sto su sposobni da odigraju. Opet, koga zmija ujede...plasim se da se ne ponovi neka nova Artmedija...Dobra podrska publike, dobra igra, mada smo sami umirili publiku svojom losom igrom u poslednja 20-tak minuta. Ocigledno da smo smatrali da je bolje vrabac u ruci, pa se i nije vise mnogo kidisalo na gol Slovaka. Mali Jovic je mogao da nas odvede u trece kolo, ono ne sme da radi na ovakvim utakmicama, Babajoja katastrofalan, lako ga prolaze, pileci sut, Pantic samo na momente, mora da se vise iskaze, a lici da moze, "trener" ga je "ubio" kada ga je bacio na bok, samo da bi Babajoja ostao u igri...Miljko i dalje ono sto vec znamo, stoperi dobri, Lazar konacno, valjda moze u kontinuitetu...Nije lose za pocetak, ali za Soci ce sve to trebati dosta bolje. Sigurno nismo bez sansi za plej-of.
Pigeon@dejavu
Cekam tvoj komentar o tom trojcu posle Rusa.
@Pigeon
Preveliki broj sansi i isto toliko promasaja moze da nas skupo kosta.Vise se plasim nas nego ptotivnika i ukoliko prodjemo ceka nas Soci koji je mnogo kvalitetniji od Slovaka.Samo su Vujacic i Markovic igrali odlicno ,ostali ocekivano a podbacili Rikardo i Jovic.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.