Дејан Станковић: Овакав Његош Петровић може да игра било где

Црвена звезда ће у четвртак против Лудогореца имати меч лопту за европско пролеће
ФОТО: В. Марковић

- Видим да се прича да ће Бугари доћи без неколико играча, али и ми смо били тамо без неколико појединаца, па смо остварили једну од највећих победа у последње време. Респектујемо историју Лудогореца у последњих десет година, наступе у Европи, имају чиме да се похвале. Ово је најбитнија утакмица за нас у полусезони. Репспектујемо противника, у ком год је саставу, али за нас је ово најбитнија утакмица у полусезони. Наш циљ је победа, у последњој европској утакмици ове јесени на Маракани - изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Звезда ће обезбедити пролаз даље у случају да победи Лудогорец, а Брага не изгуби на гостовању Мидтјиланду.

"Не гледам табелу, калкулације, нама је битно да ми одавде изађемо са три бода", јасан је Станковић.

Када је у питању кадровска ситуација Станковић истиче да је боље.

"Гобељић и Дегенек су суспендовани, Саного се вратио, видећемо колико ће моћи, полувреме, цео меч, Диони је ван строја, Фалко се такође вратио", каже Станковић и додаје да зна 95 одсто тима.

Новинар Журнала Никола Стаменић дотакао се партија Његоша Петровића, који би требало да замени Секуа Саногоа, уколико овај не буде био спреман за меч против Лудогореца:

- Његош је изврсно радио и одлично играо у претходном периоду. У Звеуди увек има притиска, на нама и њему је да се бори са тим, али овакав Његош Петровић може да игра било где – похвалио је свог играча Станковић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

da dovrsim...
Bilo gde u domacoj duh-mulj ligi...
nije dovršeno...
Seti se 90-tih,Marjanovića i drugih političara,pa onda sajđije iz Švajcarske,pa Toleta itd...itd!Pravi mulj u kojem su nestali mnogi fudbalski centri...
Peki
Moze da igra ali ne u inostranstvu uostalom videcemo kome ce ga prodati i zakoje pare.Tako kazu i za Ivanica da vredi 5 miliona.Pa sto ga onda ne prodaju.
Delija
Samo jako! Da damo ovim Bugarima barem tricu, pa u decembru kada Oki dođe, gde će nam biti kraj!
Bari
Napred Zvezda, moja Zvezdice i moja vodilja kroz život! Sa tobom sve je lakše! Deki, rasturi Ludogorec po njihovom receptu, rasturi ih kao bugarsku skupštinu! Hvala ti Zvezdice moja za radost koju si mi donela u Bariju i Tokiju!
Jevrem
“Дејан Станковић: Овакав Његош Петровић може да игра било где”! Pa, ko je ovde lud?! Sada kao, Petrović može da igra, a ranije nije mogao, jer ranije nije znao iz fudbala ono što sada zna! Petrović je preko noći nabubao lekciju i sada zna znanje. Međutim, istina je da Petrović ne može da igra, zbog matorog 33-godišnjeg atletičara u brzom hodanju, koji voljom “mistera”zauzima mesto zadnjeg veznog, a glavna karakteristika njegove igre su pasovi unazad i brutalna igra! Ovaj Sanogo je opasnost za Zvezdu protiv Ludogoreca!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.