Милојевић: Фаворити су али не плашимо се Домжала

Тренер Чукаричког Владан Милојевић рекао је данас да се његова екипа не плаши противника у првом колу квалификација за Лигу Европа, иако је навео да је екипа Домжала фаворит
ФОТО: В. Марковић

- Радујем се овом дуелу, мислим да смо апсолутно спремни да се супротставимо једном јако добром ривалу. Поштујемо Домжале, али немамо разлога да се плашимо. Спремамо се најбоље могуће, трудићемо се да играмо своју игру. Даћемо све од себе - рекао је Милојевић новинарима у Словенији.

Чукарички ће сутра гостовати Домжалама у првој утакмици првог кола квалифкација за Лигу Европа.

Српски клуб ће бити ослабљен неиграњем Обенга Регана, који је у недељу оперисан због кожне инфекције, док је наступ Николе Стојиљковића још неизвестан због повреде.

- Стојиљковић тренира и видећемо да ли ће да наступи, још нисам одлучио - казао је Милојевић.

Он је истакао да је Домжале фаворит у предстојећем двомечу.

- Домжале је изузетно озбиљан противник, то је клуб који је међу прва три у Словенији, клуб који у новијој историји има две титуле. Тај тим је две године на окупу. То је показатељ колико је то озбиљан клуб - казао је Милојевић.

Тренер екипе са Бановог брда је додао да је задовољан појачањима, као и то да не размишља много о евентуалним одласцима.

- Ми смо на почетку прелазног рока. У овом тренутку рачунам на све играче, они су на земљи и максимално раде. Све остало је на клубу, да се за њих донесе права одлука. Такве ствари у једној мери утичу на екипу, али то је саставни део спорта, то се свима догађа - рекао је Милојевић.

Капитен Чукаричког Игор Матић рекао је да ће се његова екипа потрудити да прође у наредну рунду квалификација.

- Упознали смо се са квалитетима противника. Чека нас тешка и неизвесна утакмица против чврсте, добро организоване екипе. Имамо своје амбиције, наде и жеље и потрудићемо се да из двомеча изађемо као победници. Реално, Домжале је у предности и фаворит је - рекао је Матић.

Прва утакмица између Домжала и Чукаричког почеће сутра у 20.00 у Словенији.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gravediggaz
Ej bre. Godinu dana je trajao medeni mesec. Vec skidate gace, valjate najbolje [i najmladje] igrace i dovodite klince i ispusene lule. Ako tako radi privatan klub, bolje ostali da ostanu svaciji i niciji.
O čemu pričaš?
Koje najbolje i najmlađe igrače? Otišao do sada Rendulić na svoj zahtev... Takav je i bio dogovor sa njim. Otišli Ristić i Todorović, istekli im ugovori. Sva trojica imaju preko 30 godina. A ja još uvek nisam video da je neko od mlađih otišao iz Čuke... Polako, ne treba tu žuriti... Zašto bi i prodavali nešto ispod cene? Pogotovo ne treba da prodaju momke propalim klubovima koji ih neće platiti, niti će Čuka dobiti obeštećenje... :-) Ili ti veruješ baš sve što se objavi kao vest o transferima igrača... Pa tako i ja mogu da objavim da Mesi dolazi u Zvezdu, a da će Nejmar u Partizan... Samo, da li je to istina? P.S. - U novoj sezoni od novodošavših obratiti pažnju na Sašu Jovanovića...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.