Шампион Малте на скенеру Саше Петровића: Солидна Валета, игра у систему 3-6-1

Валета и Б36 Торшавн детаљно су скенирани, Црвена звезда је из тог разлога имала двојицу тренера на трибинама
ФОТО: Н. Стаменић

Саша Петровић је анализирао Малтежане, Ивица Момчиловић Фаране, после реванша у уторак шефу струке Миодрагу Божовићу биће познато чији ће извештај узети детаљно у разматрање.

Минимална предност је на страни Валете, зато су сада интересантнија запажања Петровића.

Видео сам солидну екипу Валете, од које смо у овом тренутку јачи! – био је први коментар Саше Петровића.

Шта одликује Валету?

Играла је у систему 3-5-2, али је на крају због одговарајућег резултата формација промењена у 3-6-1.

Очекујете ли да у систему 3-6-1 започну утакмицу са Црвеном звездом уколико до ње дође?

Тако је реалније.

Који се играчи Валете издвајају?

Озбиљнији су "осмица" Малано, везиста који је још неспреман, као и шпиц из Јужне Америке, Џонатан, брз је хитар. Може да прави проблеме у игри један на један.

Да ли је реалније да се Валета пласира у друго коло?

Фарани су мало физички спремнији, Валета квалитетнија. На терену је то – егал.

Каква је била атмосфера на стадиону?

Окупило се око хиљаду људи, било је навијања, али ништа специјално.

Очекујете ли да и Звезду дочекају на стадиону Хибернијана или националном већег капацитета?

Не знам то...

Какав је квалитет терена?

Сасвим солидан.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mile
Valletta je bolji tim od Torsavna tako da očekujem njih u dvomeču sa Zvezdom.U timu su većinom profesionalci,što nije čest slučaj na Malti,ali su daleko ispod našeg tima.Imaju dva brazilca i četiri ili pet argentinaca ali to ne spori da ćemo ih počistiti u oba meča.Moja prognoza je da će na Malti biti 0:4 za Zvezdu,sa kombinovanim timom,i 8:0 na Rajku Mitiću u najjačem sastavu.Sve osim ubedljivih pobeda nebi bilo realno tako da moju Zvezdu već vidim u trećem kolu!!!!
Tokyo
Stadion Valete je težak raspad. Gledao sam snimak najzanimljivijih momenata na meču sa Faranima i shvatio da imaju samo 1 tribinu! Teren sa travom još i nekako može da prođe, ali mi je fascinantno da su one ruševine od terena dobile dozvolu UEFA. Sve osim dvostruke pobede Zvezde za mene će predstavljati iznenađenje. Treba poštovati protivnika, ali nipošto ne potcenjivati sopstveni kvalitet. P.S. Od naših klubova malo me razočarala Vojvodina odigravši tankih 1:1 u gostima, dok je Čuka mogla do vrha da napuni mrežu Kazahstanaca. Prijatno me iznenadio Kajević. Ako neko zna neka napiše zašto nije igrao Radonjić za Čuku. Da li je povređen?
NIkola
Znaci igraju bez golmana
bokiUSA
Treba postovati svakog rivala posebno jer se sada fudbal igra svugde. Ali ako ispadnemo od ovih konobara odmah ugasiti svetlo i prestati da postojimo. Samo toliko. Momci sa srecom.
realno
3 6 1 je najgluplja formacija koja postoji...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.