Јеленковић: Луковић у годинама, Фибел несигуран, Виеира ван форме...

Небојша Јеленковић, легенда Литекса и освајач две титуле и три купа са клубом из Ловеча, детаљно је анализирао Црвену звезду и нагласио у интервју за „Спорт” из Бугарске да српски првак има трому одбрану
ФОТО: Н. Стаменић

После похвала на рачун тренера Миодрага Божовића, Јеленковић је нагласио да је Луковић велики играч у годинама, а да је Фибел несигуран.

Објаснио је Бугарима и да вођа напада Виеира има иза себе фантастичну сезону, али да је сада потпуно ван форме.

Кангу и Катаија навео је ко класне играче и поручио Бугарима да ће Лудогорец имати у атмосфери Звездиног стадиона много проблема уколико понесе из Разграда резултате 1:0 или 1:1.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pero
postava protiv Ludogoretsa golman Kahriman odbrana desno Srnic u sredinu Rendulic Ibanjez levo Ristic sredina centralni vezni Donald Babunski ofanzivni vezni Plavsic Kanga Katai napad Vieira glavne izmene Mouce Sikimic Talek izmene za svaki slucaj Vicic Petkovic Fibel Aleksandar Lukovic ibanjeza na stoperskoj poziciji zbog brzine i cvrstine u paru sa Rendulicem Srnic na poziciji desnog beka zbog upornosti i otvaranja kada treba i solidnog centarsuta. Igraci bi ovom formacijom mogli da se dopunjuju i da u svakom trenutku popune prazno mesto u odbrani Donald i Kanga mogu da se vracaju a Ristic i Ibanjez da prave kombinacije kada bi se Donald povuko nazad a Babunski i Kanga Ristic i Plavsic imaju savrsen pregled igre i tu su Katai i Vieira da zavrsavaju poso a mozda i Muce ili Sikimic kada udju u igru
bolje ti pij kaficu
rece fudbaler koji je dobar za zvezdu samo na football manageru i to onom iz 2010 eventualno 2011 ha ha ha ha
straja
Sve u svemu tendencija je da se OTPISE CZ.....ali fudbal je igra u kojoj ne pobedjuje uvek najbolji,ni najmladji,ni najbrzi,ni najskuplji...nego onaj ko da vise golova.A to se zna tek NA KRAJU....Zato je fudbal interesantan I privlacan I rado ga gledamo..... A o PROROCIMA,prognozerima I njima slicnim ima jedna izreka...koja I nije za stampanje.
Pedja
Lukovic i kada je igrao najbolje nije bio nista specijalno, a sada je verovatno najgori stoper lige. Zasto on igra , nije mi jasno, jer smo pola golova primili zbog njega. Nema sta ko da kaze Bugarima, ako su gledali neku utakmicu Zvezde to je jasno kao dan. Fibel nije nesiguran nego pokriva 2 igraca, i za njega i za Lukovica. Sto se tice Vieire, on je van forme jos od one povrede protiv Partizana, ja bih ubacio Sikimica od pocetka jer se moze boriti sa njima u svakom duelu. Poletanovica ili Plavsica bih stavio pre Le Taleka, a cak bih razmislio i o varijanti Srnica na desnom beku, a Mouce krilo.
Pedja
Naravno da bih stavio Srnica na desnog beka. To je njegova strana, on s einace vraca da pomogne odbranio tako da zna to da igra. Uostalom i Pecnik je cesto odigravao kao desni bek. Stvar je sto bi i Srnic i Mouce mogli da protrce desnom stranom ako se krene u kontru.
bolje ti pij kaficu
stvarno bre mnogo strucnjaka u ovoj zemlji onaj bgcaffe bi da igra bez centarfora a ti bi srnica na desnog beka jaoooooooo
bgcaffe
Ma samo da ne srljaju i da izvucemo nereseno, ili da igramo na kontre, kao Napredak protiv nas !!! To je resenje. Samo da ubaci Plavšica sa jedne, Kataija sa druge strane, bez klasicnog centarfora ! I dobijamo utakmcu sa takvom taktikom ! Garantujem !
bolje ti pij kaficu
od ovakvih strucnjaka mi je muka sve gvardiole murinja fudbal bez klasicnog centarfora ko bre gleda takav fudbal ajmo i bez golmana he he

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.