Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Радомир Ђаловић: Хтели смо Партизан, нисмо без шанси...

Искусни нападач подгоричке Будућности Радомир Ђаловић истакао је да се свима у клубу испунила жеља да добију Партизан у квалификацијама за Лигу шампиона и поручио да његов тим није без шанси
ФОТО: УЕФА

Наш тренер је желео Партизан, као и ми играчи. Партизан је атрактиван противник, јак, али нисмо без шанси. Даћемо све од себе, радујемо се утакмицама и пуном стадиону – рекао је Ђаловић, а преносе црногорске Вијести.

Ђаловић, својевремено млади репрезентативац Србије и Црне Горе и нападач Црвене звезде, додао је да ће Партизан улогу фаворита морати да покаже на терену.

Терен је једино мерило. Иза њих је сјајна сезона, али ми смо прошле године на европској сцени показали да немамо комплексе. Сви су мислили да ће Генк лако да нас савладала, а умало нисмо направили сензацију – присетио се 34-годишњи Ђаловић, који је за селекцију Црне Горе дао седам голова на 27 утакмица.

Прва утакмица на програму је 11. или 12. јула у Београду, а реванш је седам дана касније у Подгорици.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

statistika
poruka za marka deliju prosli smo vas a procicemo i kairat ako treba
Miki pfc
Bitno je već u Beogradu da im damo 2,3 komoda. A onda u Podgorici nece biti toliki problem jer je Crna Gora sva crno bela. Korak po korak do LS
IVAN
Djalovic je 82 godiste, zajedno smo isli u 11 beogradsku gimnaziju u isti razred! on je od treceg razreda krenuo vanredno! Dve stvari: prvo momak je uvek bio fin tih normalan stvarno na mestu.. bjelali na casovima I pricali o fudbalu, ligu istu smo igrali..nismo bili najbolji ali smo bili skroz ok! A drugo je da je I tada kao I sada cg uticaj na fudbal u srbiji bio mnogo jak..uvek je preko veze igrao, to smo svi znali, bilo nas je 25 fudbalera u razredu svi u bg klubovima! Tuzno je koliko I sta te deli od pro igraca I od nekog ko je napravio zivot od fudbala! Kada bi vi ljudi znali kakvi igraci nisu postali igraci zbog ovoga i ovakvih..ko je igrao fudbal u srbiji zadnjih 20 godina zna sta pricam! Ako ispadnemo od Buduscnosti kojoj je Djalovic prvi spic onda je sve otislo u PM ako me razumete, a verovatno i jeste ali nada ostaje.. Pozdrav Radomiru puno zdravlja i srece a a da nas Partizan prodje dalje..Ubedljivo
Drinkwater
Bravo matori, sjajna priča. Za tvog drugara iz đačke klupe, Đalovića, takođe veliki pozdrav ali nek naš Partizan dobije ovde sa 3:0, neka Đale ovde ostane bez municije, a vas dvojica posle utakmice da se ponovo sretnete i evocirate sve lepe uspomene iz đačkih dana. Živ bio.
Шиле
Шта то трабуњаш Ђаловићу па попићете петарду у Београду лагано који си ти квалитет од играча у 34 године па прижељкујеш Партизан који ће да вас понизи и у Подгорици ако буде хтео.
@marko delija
Javio se covek ciji tim isada u predsezoni kupanja zadnjih 11 godina. Da je ova liga iole regularna (i u fudbalskom i u finansijskom smislu) ispali bi ste u nizi rang odavno, a mozda i bili ugaseni. Sto se tice ovih pilicara iz CG, ocekujem laganih 3-0 u BG-u i cistu dvojku u Podgorici.
braco
VARVARI Meraklije su uz vas! Plavo bela boja to je ljubav moja.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.