Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Лучанци никако да преболе елиминацију из Европе, Пејовића боли црвени картон

Фудбалери Младости завршили су мини-припреме на Златибору и вратили се у Лучане, где ће тренирати до премијерног меча у шампионату на домаћем терену наредног викенда с повратником у елитни ранг Земуном
ФОТО: Н. Неговановић

На висинским припремама одигране су утакмице с Борцем Б (1:0), Комом (1:1) и првим тимом Борца (1:1).

О раду на планинској лепотици, учешћу на европској сцени и искушењима у новој сезони везни играч Александар Пејовић, каже:

После разочарења у Европи, вратили смо се припремама за првенство. Нису биле тешке, јер смо већи део обавили за мечеве с Интером. Дорађивали смо игру на Златибору, сад спремни чекамо шампионат. Битно је да грешке у првенству сведемо на минимум, верујем да ћемо бити на правом нивоу кад буде било најпотребније – казао је Пејовић.

Против Интера из Бакуа за 180 минута нисте постигли гол, много промашивали и на Златибору у контролним мечевима?

Шта да се ради, боље да реализација буде слаба сад него у шампионату.

Голман Крзнарић је на европској сцени матиран пет пута, у три меча на Златибору двапут?

Разлог за пет голова примљених у Европи је отворенија игра другачије ћемо играти у Суперлиги. Одбрана гола почиње од нападача, дакле, сви смо криви за примљене голове.

Како сад гледате на двомеч са Интером?

Остаје жал бољим учинком. На испадање је утицало неискуство, може се рећи да смо у поједином моментима кренули грлом у јагоде. Да имамо прилику вероватно бисмо неке ствари урадили другачије. Нема нам друге него да кроз првенство покушамо да се искупимо.

Поред Гаврића за пораз у Бакуу и ви сте кумовали црвеним картоном?

Кривица је моја, глупо сам поступио. Криво ми је због тога, несмотрено сам стартовао у последњем минуту првог дела игре. Ово ми је наук да не понављам сличне грешке у будућности. Не могу из ове коже... 

Како су се новајлије уклопиле?

За сад делује да су се момци добро снашли. Најбољи показатељ биће резултати у првенству, мислим да су на правом путу да се уклопе и  да ће уз староседеоце бити добар спој.

Шта очекујете од Младости предстојеће сезоне?

Борбу за пласман у плеј-оф, као и прошле године. А, онда у доигравању растерећено се боримо за поновни излазак у Европу. Трудићемо се да играмо добар фудбал и освојимо што више бодова.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Hajde momci znam da ste imali velike planove u Evropi ove god, da dodjete bar do finala LE, ali nemojte sebe kriviti i nervirati se, niste nista vise mogli da uradite jer jednostavno nemate pojma.
FkpCascais
Za bruku u Evropi je najvise kriv Savez i sistem u kojem ljudi forsiraju modu da klubovi SuperLige forsiraju decu i tako klubovi u ligi igraju protiv klubova punih dece i dođu u Evropu i cak i najslabiji seniorski klubovi u Evropi nas lako nakantaju.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.