Горан Тробок: Будућност била безлична у Хумској, исто важи и за Партизан, да се не лажемо

Компромис у време док је играо никад није имао упориште на терену и у речнику Горана Тробока, како изгледа, нема ни у постиграчкој каријери
ФОТО: Лична архива Г. Т.

Својевремено најстандарднији првотимац црно-белих ћосавог језика ваља речи као кликере кад год се поведе реч о квалитету фудбала на овдашњем и просторима бивше земље.

Доследан је остао и у случају подгоричког еврореванша његових бивших клубова, Будућности и Партизана. Без увијањаи задршке изнео је импресије београдског дуела, као и очекивања пред вечерашњи меч:

Будућност је у Хумској оставила безличан утисак. Да се не лажемо, исто важи и за Партизан – каже  Тробок.

Није донекле ни чудо: почетак је првенства, оба клуба су променила тренера и неколицину играча. Отуд се неуиграност и тражење форме подразумевају, а као нуспродукт, неатрактивност и недовољна ефикасност.  

Дилему у вези са свеукупним победником нема, чини се, уз емотивну опаску:

Будућност увек добро игра под Горицом, поготово с фаворизованим противником. Момци се тад некако издигну изнад могућности, колико сам упознат, покушаће да надмаше себе и изненаде црногорску фудбалску јавност. Партизан тешко, много је квалитетнији

Управо у последњој чињеници сагледава шансу београдског клуба.

Подгоричани, сходно неповољном резултату, мораће офанзивније да крену ка Кљајићу. Тиме ће оставити повећи простор Партизану, олакшати маневар и чистији пут до гола. Све у свему, гледаћемо отворенију утакмицу него у Београду.

Нико као Сале Илић

Посетио је у подгоричком „Хилтону” експедицију Партизана, без најаве.

Хтео сам да изненадим мени драге људе, превасходно Сашу Илића

Брани част ваше генерације, још увек?

Испратиће тај у пензију, прилика је, и физиотерапеуте Слобу и Виктора – каже уз смех Тробок.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

callllle
ne bleji
Shearer
To je onda dobar znak. Ako igramo loše a pritom postignemo dva gola znači da ekipa ima određen kvalitet. Rekao bih da je Budućnost po nekom prikazanom kvalitetu u rangu sa Mladosti iz Lučana.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.