Милојевић: Родић и јесте и није спреман за Краснодар

Милан Родић је покушао под инјекцијама да игра против Краснодара у Русији, али је бол био јачи
ФОТО: Н. Неговановић

Вероватно ће Милан Родић и у четвртак покушати да игра против Краснодара, постоје одређене шансе да се леви бек нађе на терену, али нису велике.

Родић и јесте и није спреман. Једино што могу са сигурношћу да кажем је да Ле Талек неће играти због жутих картона, остали су у тренажном процесу. Без обзира на важност утакмице, крећем увек од људскости и желим да заштитим играча. Видећемо пред утакмицу – индиректно је Милојевић појаснио да није оптимиста око Родићевог учешћа у реванш мечу.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

TWIGGY-LOZNICA
Samo NAPRED, DELIJE...!!! JUST FORWARD....!!! VERA u uspeh, uspeha je pola...!!! JEDAN koji HOĆE , uvek je JAČI od dvojice koji MORAJU....!!! Pozdrav !!! TWIGGY lOZNICA P.S. SRDAČAN pozdrav učesnicima 2.Cerskog marša i , naravno, redakciji APSOLUTNOG LIDERA sportske štampe na Balkanu...!!!
Mutombo
Rodić da bude starter, Gobeljića u paru sa Donaldom kao defanzivnog veznog. Ukoliko Rodić ne može da odigra a jurimo gol, zameniti ga sa Pešićem, vratiti Kangu malo nazad kao i Srnića i Milića pozadi i ka sredini da zatvaraju blokove i prodore sa krila ka sredini. Radonjić mora da ostane na klupi kao džoker igrač. Treća izmena mora da bude Rikardinjo, jer Milijaš stvarno nema snage za više od 20 minuta jakog fudbala.
MX.
Rodic mora da igra uprkos povredi.Momak je pod inekcijama,ali nek bar pokusa da stisne zube i izdrzi ceo mec.Verujem da mu nece biti lako,a ako i ne bude mogao,ne treba mu nista zameriti.Zdravlje je najvaznije. Andjelkovic je vec opasnost u nasem timu,kao nepredvidljivi sok. Padne mu koncentracija u kljucnim momentima,napravi jos neki nerazuman i glup potez,uliva nesigurnost odbrani i ne bi trebao sutra da bude starter posle svega.
ccc
Rodić mora da igra jer ako smo ostali bez Jovičića ne smemo ostati sa Andjelkovićem koji je kiks igrač i to sa Frimpongom iza njega. Tu je rupa u odbrani a napad se svodi na dva centaršuta Andjelkovića. Dalje drugog veznog halfa treba da igra bar prvo poluvreme Milijaš a ne neiskusni Gobeljić. Time dobijamo kvalitetniji pas prema napadu a i opasniji smo sa igračem koji ima šut kakav on ima. On može istrčatii maksimalno jedno poluvreme. I još nešto mora se igrati maksimalno odgovorno sa kidanjem akcija na sredini terena. Ne davati šanse za kontre i ne zaletati se. Utakmica se rešava na našem domaćem terenu dakle tu nema niakvog uvažavanja protivnika već pritisak i kidanje. Golman je slab na šutevima van 16 te treba maksimalno koristiti situacije za direktan šut na gol.
Bravo!
Izvini murinjo ne prepoznah te...mnogo znate o fudbalu milijas svaka cast,ali to je veteran a nama ne trebaju dedice na terenu
Pedja
Nadam se da ce Rodic igrati. Andjelkovic nije vise za tim, previse kiksira u poslednje vreme. Cinjenica je da bi bio bolji kao krilo nego bek. Brzo se ubacuje u napad, ume da predribla igraca, centrira dobro, zna i slobodni udarac da izvede, ali sve cesce pravi velike kikseve u odbrani.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.