Милојевић: Европско пролеће? Пролеће долази са љубичицама

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да ће екипа против БАТЕ-а у Борисову, као и на сваком претходном мечу, размишљати само о победи
ФОТО: В. Марковић

Од почетка сезоне играмо сваку утакмицу да победимо, тако ће да буде и у Белорусији. Имамо још две утакмице, па ћемо онда да подвлачимо црту – рекао је Милојевић на конференцији за медије у Минску.

На конкретно питање да ли за навијаче Звезде после 25 година у четвртак увече може да „стигне европско пролеће”, Милојевић је у шаљивом стилу рекао:

Пролеће долази са љубичицама.

Према његовим речима, сада је најважније да екипа ужива.

Долазимо екипи која је већ десет година првак државе, која је искусна и увек има за циљ да игра Лигу шампиона или Лигу Европе. Ми смо се појавили после доста година и изузетно сам поносан што смо у једној јакој групи, где се од почетка знало да је Арсенал фаворит, а ми, БАТЕ и Келн се боримо за друго место – казао је он.

Звездин тренер је прокоментарисао и изостанак повређеног првотимца Немање Радоњића.

Знате моју филозофију, имам изузетно добре фудбалере на свим позицијама и увек сам тужан кад се неки мој играч повреди јер је здравље најбитније. Јесте фраза, али кога нема без њега се мора и може. Планови се не мењају, поготово јер сам ја буквално до почетка меча стално у дилеми око тима. Желим Немањи да се што пре врати – рекао је Милојевић.

О евентуланим променама у нападу и могућности да заиграју заједно Ричмонд Боаћи и Александар Пешић, Милојевић је остао „закопчан”.

Можда хоће, можда и неће – рекао је и констатовао да је Мирко Иванић свакако кључни играч БАТЕ-а, али да је њихово највеће оружје искуство играња оваквих утакмица и колективни дух који показује каква су екипа.

Нападач Александар Пешић верује у победу и истиче да је потпуно небитно ко ће постићи гол.

Следи нам можда и најважнија узакмица после Краснодара. Даћемо максимум, радићемо оно што шеф буде захтевао. БАТЕ је добра екипа, нећемо их потценити, али даћемо максимум да победимо и верујем да можемо – поручио је Пешић.

Утакмица између БАТЕ-а и Црвене звезде игра се у четвртак од 19 сати у Борисову.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rs
Fale dva bitna igrača a Milojević opet na slatkim mukama, dugo nismo imali ovako dobar tim. Milić bi vjerovatno trebao zamjeniti Radonjića u startnoj postavi, naravno sem ako bi trener odlučio da igra u formaciji sa trojicom nazad onda bi vjerovatno igrali Borjan-Stojković,LeTalek,Savić-Donald,Krstičić,Gobelić,Rodić-Kanga-Boaći,Pešić i to sve uz malo veću slobodu u igri Krstičiću.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.