Владан Милојевић: Ово није Звезда коју сањам, не желим о детаљима

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић признао је да његов тим није био на свом нивоу у ремију против Спартакса (0:0) у Риги
ФОТО: ФК Црвена звезда

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић верује да ће у реваншу одиграти знатно боље како би се пласирао у друго коло квалификација за Лигу шампиона.

Завршено је прво полувреме, имамо реванш у Београду. Био нам је план да победимо, имали смо доста шанси, противник се бранио и сем оне грешке у финишу нису припретили. Желели смо лак и брз гол који би нам донео мирнију ситуацију, али нисмо успели. Идемо даље – рекао је Милојевић на конференцији за медије у Риги после утакмице.

Он је додао да екипа мора да буде боља у дуелу у Београду.

Видело се и по другим резултатима у квалификацијама о каквим екипама се ради. Стартакс је првак своје земље, има квалитет и тежак су противник – казао је Милојевић.

Према његовим речима, екипа још није уиграна и тек је изашла из припремног периода.

Не могу да кажем да нисам задовољан, али ни да сам презадовољан. Ово није Звезда коју хоћу и сањам. Не бих да причам о детаљима, али поправићемо их. Долазимо из припремног периода, нисмо одиграли комплетни ниједну утакмицу, Радоњић и Родић су били одсутни, ту је Ебесилио коме смо дали минутажи, а нисмо ни очекивали да ће Стојиљковић рано да изађе... Очекујем много већу страст за победом – рекао је он.

Милојевић је прокоментарисао и повреду појачања Николе Стојиљковића који је морао да напусти терен у 17. минуту, наводећи да је обновио повреду и да ће се видети каква је ситуација.

Новинари су констатовали да је Милојевић у неколико ситуација био љут на своје играче.

Темпераментнији сам, понеле су ме емоције и има доста разлога за реакцију. Радили смо доста ствари које нам на утакмици нису пошле за ногом и онако како смо требали. Са једним или два гола причали бисмо другачију причу – закључио је тренер Звезде.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Luka
Prva utakmica i odma pljujete, sačekajte malo tako je bilo i prosle godine na pocetku.
sumider moder
dobro u domacem prvenstvu bicete jaci za terzu.
Duca
ocaj je blaga rec
Jovan
Mani snove Miloje,ovo na javi ne valja..danas svako moze svakog da pobedi ,Zvezda je realno 50 % slabija od prosle sezone,ekipa totalno van igre..vodite racuna
Gojko
Sanjati ligu sampiona sa ovakvom igrom i ovim igracima je fantazija.
Jao
Igra očajna ali mene je više razočarao Miloje.Nije mi jasno kako ga je Stojković sabotirao čitave utakmice.ŽŽule je bio razočaran što nije bio kapiten.Znam ga lično.On je toliko sujetan da to nije mogao da podnese.Trebao je da ga zameni u petnnaestom minutu. O ostalim igračima mogu reći da su svi totalno razočarali.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.