Милојевић: Били смо стрпљиви, играчи показали карактер!

Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, био је задовољан и поред чињенице да се његов тим намучио против Летонаца, у два меча првог кола квалификација за Лигу шампиона
ФОТО: В. Марковић

- Мислим да смо имали преписаног противника из првог меча. Поново смо ми били ти који смо имали посед, покушавали да пробијемо њихову одбрану. Ривал је био екипа која има своје адуте, превасходно причамо о играчу који одлично баца аут. Утакмица је преовладала у стрпљењу, заслужено смо прошли даље. Очекујем да из утакмице у утакмицу дижемо наш ниво. Није лако, долазимо из припремог периода. Играчи морају кроз утакмице да дижу полако форму. Драго ми је да смо имали и доста дебитаната који су одиграли квалитетно. Спремамо се за почетак првенства које нас очекује, имамо велики фонд играча, сви чекају своју шансу. Да не заборавим, и једноставно да ћемо то потенцирати увек, хвала публици, било је преко 20.000 људи, велико браво за њих. Потребни су овим момцима, да су увек уз нас. Ми ћемо дати све од себе на терену – истакао је Милојевић.

Очекивао се дуел Црвене звезде и АПОЕЛ-а у другом колу, али је литванска судува начинила велико изненађење. Милојевић је похлавио наредног ривала:

- То само показује колико је судува добар противник, избацили су клуб који све карте баца на улазак у Лигу шампина. Много, много утакмица су Кипрани преокренули, главно оружје им је играње на њиховом стадиону, где је атмосфера невероватна. Доста земаља улаже, нема више аматерског фудбала, то сви треба да избацимо из главе. Имају добре тренере, играче. АПОЕЛ јесте био фаворит, али ово говори колико су Литванци озбиљан противник, биће тешко. Издржати у Никозији говори много о њима.

Да ли сте у једном тренутку били забринути за исход меча против Летонаца?

- Искрен да будем, нисмо се прибојавали. Тај неки лак гол нам је био потребан, па утакмица крене другачије. За мене је ово било добро, показали су играчи стрпљење, држали смо се договора. Причали смо о овоме што нас је чекало и пре утакмцие, јер имамо обичај да нас хвата паника. Дошао је тај један гол који смо очекивали. Имамо пуно простора за напредак, што се тиче и форме и ритма. Задовољан сам карактером мојих играча. Имамо играче који су спремни за 65-70 минута, дижу се. Показали су карактер и због тога сам поносан.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan
Ma kaka karakter bre,najvaznije je da nije bilo VAR-a inace ga ne bi dali jos za dve godine ...i sinoc se videlo zasto se toliko borite protiv VAR-a
MX.
Ako izbacimo Suduvu,u trecem kolu sigurno necemo biti nosioci,pa treba ocekivati; PSV.Ludogorec,Seltik,Steauu,SAalcburg...
posmatrac
Evo ga jos jedan "mudrac", pored Krstichica. "Igrachi pokazalikarakter!"...Ajde !!! Protiv ekipe koja ne zna da veze dva normalna pasa...Majko mila sta ovi ljudi izjavljuju...!?
limeni delija
danas svi igraju fudbal . bice tesko protiv suduve bez zvezdanesterca i crvenog kartona ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.