Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Пантић: Да стадион буде пун, да поново осетимо енергију на терену кад нам публика даје ветар у леђа

Волели бисмо да стадион буде пун и да поред добре партије поново осетимо ту енергију на терену када је публика наш 12. играч који даје ветар у леђа
ФОТО: М. Спасојевић

"Ритам је паклен, играмо често и свака утакмица мора да се добије", рекао је Пантић за сајт клуба.

Партизан је у недељу победио Земун са 1:0 и тако остварио други тријумф у четири кола српског првенства.

"Заслужено смо победили, Земун је пружао добар отпор, имали су и своје шансе, али смо на крају сачували мрежу и однели другу победу, што је за нас веома важно", казао је Пантић.

Он је навео да се Партизан окреће утакмици са Нордсјеландом и да се нада да ће сачувати предност из првог сусрета.

"Циљ је јасан, победа. Волели бисмо да стадион буде пун и да поред добре партије поново осетимо ту енергију на терену када је публика наш 12. играч који даје ветар у леђа", рекао је Пантић.

Утакмица се игра у четвртак на стадиону у Хумској.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

011
Sta da se gleda tamo,bruka i sramota. Ko tebe drzi u Partizanu vuno jedna
Partizanovac
Timu su potrebna pojacanja, moje misljenje je da nam treba jos jedan napadac, pravi gol igrac. Partizan mora da se trgne jer su ovo utakmice koje nam odredjuju sezonu. Ove dance naravno ozbiljno shvatiti kao sto i zasluzuju. Ne nasedajte na pricu da ce biti lako, nije lako ppvediti ni neke amatere a ne tim iz ozbiljne drzave i lige koja je pet puta bolja od super lige Srbije.
Madjionicar
E, to neces docekati, Panticu. Uostalom, ako malo bolje razmislis, i bolje je tako, zar nije? Manje "ljudi" ce vam zvizdati. Ali ne zamjeri im – to oni samo zvizde "iz ljubavi". Fini sve neki ljudi. Toliko vole Partizan da od silne ljubavi znaju samo za kritiku i vrjedjanje jer, naravno, to je prava ljubav. Kad nekoga stvarno volis, tog samo kritikujes. Nema logike, znam, ali to je tako. U Srbiji bar. Elem, sretno protiv Danaca! Mozete vi to i bez "navijaca".
Madjionicar
A ti si naravno taj koji donosi sud o tome ko trci, grize i gine na terenu, jel'tako? Znaci, ako neko ne trci, ne grize i ne gine na terenu u skladu sa TVOJIM ocekivanjima, onda to automatski znaci da se ni ne trudi? Jel mozes da vidis sta nije u redu sa tom logikom? Ljudi, pa ne izlazi niko na teren da mu cijeli stadion zvizdi, sta vam je? De, razmislite samo na sekundu – ko ce izaci na teren, pri tom tacno znajuci kakvi kriticari ih cekaju na tribinama, i namjerno igrati lose? Jesi li ikad u zivotu razgovarao sa i jednim sportistom i jel'ti i jedan rekao da izlazi na teren da namjerno izgubi? Da ga mrzi sto je bas njega trener izabrao da pocne utakmicu? Da bi radije sjedio na klupi? Daj, ljudi, dodjite sebi vise. Zasto se kaze za navijace da su 12 igrac? Zato sto non-stop zvizde i vrjedjanjem sa tribina samo jos dodatno vezu noge svojim igracima ili zato sto sa svojim NAVIJANJEM mogu da promjene tok utakmice? Ja sam stvarno mislio da su ove stvari ocigledne svima, ali izgleda nisu.
видовњак
Могу они сви да имају две леве ноге, али ако трче, гризу, гину на терену, не верујем да ће им ико нормалан звиждати, осим можда пар бегунаца са клинике. Али не, ми имамо овог лажног талента који се шетка по терну и губи сваки дуел ко цурица, имамо гомилу неких ликова који се одбијају од противничких играча и онда се ваљају ко краве и глуме повреду и како њима да неко не звижди?!
Kizo vrati se
Ako bude pun stadion ja cu da sednem na neomascen kolac. To znaci da bi na stadionu od 32000 bar 25000 bilo svercera,,secera u prahu''
Bojan
Stadion će biti pun kada budete i na terenu pokazali kvalitet, kada budete imali respektabilan tim i ispunite mnogo toga. Ovako tražite pun stadion, a daleko ste od kvaliteta. Nisu dovedna adekvatna inostrana pojačanja, koja prave razliku na terenu. Igrači sa naših prostora, prosto ne znaju da igraju fudbal. Pred tobom je lepa fudbalska perspektiva, ako budeš marljivo radio i bio uvek u dobroj formi. Ali Partizan je daleko od kvaliteta.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.