Суботичани прижељкују чудо у Данској, Текијашки поручује: Све је могуће у Копенхагену!

Спартак између две утакмице трећег кола квалификација за Лигу Европе, одиграо је првенствени меч против Црвене звезде у Београду
ФОТО: И. Веселинов

Имали су Голубови шансе, али их нису искористили. Укњижили су пораз, трећи у низу у домаћем шампионату.

У првом полувремену смо играли егал, међутим мало нас је пореметио први гол који смо примили несрећно, након чега је уследио пад у нашој игри. Шансе које смо имали у првом делу меча нисмо искористили, а верујем да смо успели да дођемо до вођства да би меч добио сасвим другачији ток – каже Немања Текијашки.

Према речима Текијашког, Спартак се сада окреће утакмици са Брондбијем у Данској.

Мислим да имамо шансу против екипе из Копенхагена иако смо поражено у првом мечу. Показали смо се добро на стадиону „Рајко Митић” против Данаца, резултат од 2:0 није реалан исход. Све је могуће у дуелу који је пред нама. Уколико добро приступимо игри од старта и наметнемо наш ритам на крају утакмице би могао да буде и повољан резултат, који би много значио за ову младу екипу Спартака – поручује Текијашки.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Robin hud
Fino je nadati se i biti optimista ali realno male su vam šanse protiv Brøndby! Čak šta više ni Partizan nije siguran protiv Nordsjælland jer oni imaju jako mladu ekipu ali jako dobru i prespektivnu i ako ih krene u BG , sto ja naravno ne želim, Partizan moze imati mnogo problema da ih prođe. Nesmiju se nikako opustiti i misliti da su vec u trecem kolu. Pogotovu sa trenutnom igrom koja net liči ni na šta. U svakom slučaju navijam za vas i nadam se opet prolasku sva tri tima ali bice jako tesko svima i Zvezdi i Partozanu a pogotovu Spartaku.
Dule "Grobar"
Zaista zalim sto nas "Spartak" ovoga puta nece biti onaj koji ce otkriti "da li nesto trulo u drzavi Danskoj". Bilo bi naime ravno osmom svetskom cudu da Spartak dobije "Brondbi" 3:0 ili 4:1 jer je "Brondbi" zaista ozbiljan klub i jedan ozbiljan tim. Licno, sumnjam da bi i "Partizan" uspeo da preokrene takav rezultat. Medjutim, cak i 2:1 koje "Partizan" ima, protivu objektivno slabije ekipe nego sto je "Brondbi", ne sme da uljuljka tim - tj. mora se odigrati profesionalno i ozbiljno, a u svakom slucaju ne smeju se dovesti u poziciju da "jure" prolaz, na pr. da dozvole "Nordsjelandu" da povede sa 1:0 ili sl.
janko
kakvu bre sansu imate?i to sto ste prosli nznm kojim cudom ste dosli, jos se i nadaju prolazu, bas vickast naslov
Peconi
Ne nego ce da kazu *predajemo se unapred i idemo tamo da izgubimo*a u cemu je onda smisao sporta?
Juznoprugas
Smesno je i ne korektno da uopste Spartak Zdrepceva Krv dobija prostor za vec unapred izgubljen mec u Danskoj.Dok ZFK Spartak koji je juce upropastio Bazel u zenskoj LS 5:0 se ne pominje?!Prvi put u istoriji da je neki nas zenski klub pobedio Svajcarkinje i njihovog velikog favorita!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.