У Чукаричком не желе да размишљају о Молдеу, Миросављевић и Стојановић позивају на опрез против Јермена

У седишту УЕФА у Ниону обављен је жреб за друго коло квалификација за пласман у Лигу Европе
ФОТО: Н. Неговановић

Уколико прође прву препреку, јерменски Банантс, Чукарички ће у другој рунди играти против бољег из дуела Молде (Норвешка) – КР Рејкјавик (Исланд).

Мечеви другог кола квалификација на програму су 25. јула и 1. августа, а бело-црни би били домаћин у првом сусрету. Подсетимо, први меч прве рунде квалификација између Чукаричког и Банантса биће одигран 11. јула у Београду, а реванш седам дана касније у Јеревану.

Спортски директор Чукаричког Ненад Миросављевић после жреба за прво коло, кад је Чукарички извукао јерменски Банантс, истакао је да је то „ривал по мери“, а слично мишљење имао је и после жреба за другу рунду.

Као и приликом жреба за прво коло, могло је и лакше и теже. Молде је свакако фаворит у дуелу са исландским Рејкјавиком, норвешки шампионат је у пуном јеку, а наш потенцијални ривал је први на табели, што довољно говори о њиховом квалитету. Али отом-потом, сада размишљамо само о Банантсу и мечевима првог кола, кад дође време за то причаћемо о Норвежанима или Ислађанима – казао је после жреба у Ниону Мирослављевић.

Првотимац Чукаричког Лука Стојановић истакао је такође да не гледа много унапред, већ да је сада фокус на припремама у Словенији.

У овом тренутку треба прво да размишљамо о противнику из Јерменије, стручни штаб ће прикупити све расположиве податке. На нама је да се на припремама у Словенији добро спремимо за утакмице које нас чекају. Нигде не треба журити, млада смо екипа и сигурно је да нас мало и дрма еуфорија, сви једва чекамо да крене такмичење у Европи. Искрено, друго коло ме тренутно не интересује, фокусирани смо само на старт сезоне и мечеве против Банантса. Надам се да ћемо остати комплетни за прво коло, тренутно нам недостају Богосавац, Миладин Стевановић, Овусу... – рекао је Стојановић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Malaaaa
Kako ste sijali tako cete znjeti...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.