Шапић: У Јереван путујемо као да је било 0:0

Изабраници Александра Веселиновића у првом мечу на Бановом брду победили су Банантс 3:0
ФОТО: Н. Неговановић

Фудбалер Чукаричког Стефан Шапић, пред реванш меч са јерменским Банантсом у првом колу квалификација за Лигу Европе, рекао је да ривал има своје квалитете и да ће његовој екипи бити далеко теже у Јеревану.

Изабраници Александра Веселиновића у првом мечу на Бановом брду победили су Банантс 3:0.

- Банантс поседује одређени квалитет. Знају да задрже лопту, повежу пасове, могу да буду веома опасни у контранападима. Иако нису често прелазили на нашу половину, нашој одбрамбеној линији није било лако против тако искусног тима, требало је задржати максималну концентрацију током меца. Читав наш тим, не само ми у одбрани, успели смо да их неутралишемо - рекао је Шапић за клупски сајт.

Дефанзивац, који је од 2009. године прошао све млађе категорије Чукаричког, рекао је да задовољан оним што је екипа приказала у првом сусрету, али да без обзира на високу предност морају да одиграју опрезно у престоници Јерменије.

- Имамо лепу предност, али понашаћемо се као да је у првом мечу било 0:0. Бићемо опрезни, али и у Јеревану желимо да играмо своју игру, агресивну, нападачку и допадљиву. Што се тиче временских услова, за које кажу да ће бити тешки, то нас уопште не брине. Спремни смо, професионалци смо и на нама је да одрадимо посао како треба - закључио је Шапић.

Меч између Банантса и Чукаричког игра се у уторак од 17 сати, а победник из тог дуела у другом колу квалификација за Лигу Европе играће против норвешког Молдеа.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.