Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Боаћи: Све полази од осећаја да је Звезда моја друга кућа

– Ништа друго нам није у глави него да обезбедимо капитал пред реванш у Финској – каже о новом изазову против Хелсинкија центарфор првака Србије
ФОТО: В. Марковић

Коначно Боаћи из Звездиних снова! Искористио је прву шансу, одлично се кретао и сарађивао са Марином, асистенција за други гол била је вредна као и погодак.

Добио је јаку инјекцију самопоуздања, успут и одржао обећање и навијачима и тренеру Милојевићу да ће у реваншу са Судувом да затресе мрежу.

Ричмонд Боаћи је одиграо најбољу утакмицу од повратка у Црвену звезду прошлог августа, учинио је то у најбољем тренутку и експресним голом одбацио притисак после стартних 0:0 у Литванији.

Партију за памћење употпунио је мајсторском асистенцијом Марину и константном вољом за тимски рад. Отварао је простор као у данима кад је постао први стрелац квалификација за Лигу Европе 2017. године.

Не гледам као да сам одиграо најбољу утакмицу од кад сам се вратио у Звезду. Прошао сам целе припреме, радио сам добро као и екипа, задовољан сам и уверен да ће бити још боље – истакао је Ричмонд Боаћи.

Муњевито је Боаћи реаговао у 4. минуту. Правовремено се убацио после паса Бена, избегао офсајд замку и чињеница што се налазио искоса није га омела да погоди мрежу.

Док је на трибинама владала дилема да ли ће покушати да асистира Иванићу, видео је простор између стативе и голмана Кардума.

Искрено, видео сам само гол. Нисам ни приметио да се неко од саиграча убацивао, што није ни битно јер је испало најбоље могуће. Лопта ми је „села” и погодио сам баш где сам желео.

Брзи гол је подсетио навијаче Црвене звезда на детаљ од пре две године, кад је са сличног места, такође у уводном делу меча, затресао мрежу Славији из Прага и најавио изузетне квалификације.

Ето, подсетили сте и мене на ту утакмицу. Све код мене полази од осећаја да је Звезда моја друга кућа, значи ми сваки гол и увек се захваљујем Богу, јер знам да сам уз његову помоћ то и успео. Даћу све од себе да буде још погодака, статистика ми је добара, али никада се не задовољавам – каже стрелац 53 гола на 68 званичних утакмица за Црвену звезду.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

deterdzent
Ponovno nabijanje cene...
Sloba Delija
Pa naravno, šta je sporno? Cena se i nabija golovima i dobrom igrom. To je vama poznato sa Sumom, u smislu obaranja cene.
Mole
Sta kaze Vuletic mozda bi onaj njegov traktor zaustavio ovu kobru....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.