Почетна / Фудбал / Српски клубови у Европи

Нова брука Нишлија, вицешампион Србије пао у првом колу!

Обрукао се Раднички у Талину, нешто боље су Нишлије биле пред својим навијачима, али недовољно да на Чаир доведу Ајнтрахт
ФОТО: БЕТА/С. Ђорђевић
Раднички (Ниш) – Флора 2:2 (0:0)
Стрелци: 1:0 – Михајловић у 68, 1:1 – Пург у 80, 2:1 – Чумић у 84, 2:2 – Лепик у 90+4. минуту.
Стадион: „Чаир”. Гледалаца: -. Судија: Згибњев Проске. Помоћници: Петр Чалетка и Радек Котик (сви из Чешке). Жути картон: Куск (Флора). Резултат првог меча: 0:2. Даље иде: Флора.
РАДНИЧКИ: Кнежевић, Тодоровски, С. Ђорђевић, Остојић, М. Ђорђевић, Бондаренко, Батровић (од 59. Мелег), С. Стојановић, Јирка (од 73. Чумић), Томић, Бојовић (од 59. Михајловић).
ФЛОРА: Игонен, Куск, Креида, Ливак, Аинсалу, Милер (од 66. Синијавски), Васиљев, Камс, Пург, Јарвелаид, Сорга.

 

Био је Раднички велики фаворит после жреба за прво коло против Флоре, али скромни Естонци су елиминисали Нишлије. Испоставило се да је победа тима са Балтика од 2:0 била недостижна за изабранике Сима Крунића.

Имале су Нишлије иницијативу током читавог меча, стварали и шансе, додуше није их било премного. Чак је Раднички и постигао гол, може се рећи на време, у 68. минуту предност гостију преполовио је резервиста Михајловић.

Али, кобан по Нишлије био је 80. минут. Тренутак непажње очигледно још неуиграног Радничког коштао их је двомеча против Ајнтрахта и милионске зараде!

Тада је Куск додао лопту до Пурга, а овај је главом рутински матирао Кнежевића. Тада су срушени снови Нишлија о пласману у друго коло.

У том тренутку Радничком су била потребна три поготка за тада већ сензацију. Један је успео да постигне други резервиста Чумић, али то је било све од домаћег тима.

Кренуле су Нишплије свим силама ка голу Флоре, на крају су остали и без победе у реваншу. У трећем минуту надокнаде Лепик је лако реализовао контру и потврдио пролазак свог тима у наредну рунду.

Коментари36
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bojan Nikolić
Ja,Piper...stupamo na scenu,idemo ponovo u Evropu
Tranzicija
Dopustate i objavljujete lupetanja ostrascenih partizanovih navijaca, koji bez dokaza napadaju Radnicki, omalovazavaju, vredjaju, dok nama ne objavljujete komentare.
Madjionicar
@Tranzicija Kao prvo i prvo, ti navijas za Zvezdu, pa tek onda mozda i za Radnicki. To se vidi iz sve i jednog komatara koji si ikad ovde ostavio. Druga stvar, koji dokaz ti jos treba? Pa, razbijeni su od Flore iz Estonije, covjece! U PRVOM KOLU kvalifikacija, alo! Vidjelo se na primjeru Cukarickog koji se na sportski nacin kvalifikovao za kvalifikacije u Evropi kako se igra protiv klubova tog nivoa. 3:0 i 5:0 bez da su se preznojili. I ti pricas o nekom "ostrascenom lupetanju"? "Napadima bez dokaza"? Ccc... covjece, dodji malo sebi dok jos imas kome.
@tranzicija
Kome vama? Evo i meni nisu objavili, a bas sam vas oplevio...Vas, vas...
U NIsu se sve zna
A koliko je bilo gledalaca? Gde su te Meraklije? Koliko Nislije veruju toncevu, pokazao je ovaj mec?
glavni utisak sa meca
Meleg.
Rašo
Ljudi šta vas čudi.Ovo je rezultat nameštene lige.Sad smo dotakli dno.Ispadamo u predkolima.Znači zadnji smo.Kraj,nema više.Evropa,Evropa..,a ..zica u boci.Ne prolazi to više.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.