Филип Стевановић: Велшки играчи ми говорили „Молим те, немој толико да се крећеш”!

Играчи Конахса по завршетку меча питали су ме које сам годиште, претходно чак и говорили: „Молим те, немој толико да се крећеш”!
ФОТО: Н. Неговановић

Филип Стевановић, најновији бисер с фабричке траке мајсторске радионице у „Земунелу” и у тријумфу над Конахс квејом захваљујући дриблинзима и егзекуцији потписник на „кабаре”, за „буктињу” задовољства међу одушевљеним Гробарима и констатацију: „Ал' игра овај мали!”

Партизанов вундеркинд у четвртак увече озбиљно се кандидовао да у евентуалном римејку филма „Дечко који обећава”, почетком „осамдесетих” прошлог века емитованог у крцатим биоскопским салама (овог пута са фудбалском тематиком), игра главну улогу. Велико „браво” за крилног нападача, додатно због још једне чињенице - 25. септембра пуни тек 17 година!

Сан је почео да се остварује, пуно ми је срце због првог гола за Партизан. Много ми значи, поготово што сам најмлађи. Хвала стручном штабу на указаном поверењу – дан после партије за незаборав збори Филип Стевановић.

Коме посвећујете погодак?

Породици, пријатељима, свима што верују у мене.

Одушевили сте навијаче: данас само причају о вама?

Невероватан осећај! Гробари су, заиста, били предобри, све нам је лакше уз њихову подршку.

Колико сте пута, онако за своју душу, пуштали снимак ремек-дела?

Снимак гола гледао сам доста пута и, као и сви, одушевљен сам. Целокупном партијом, такође.

Гол подсећа на онај што је у лето 2015. дао Андрија Живковић Стеауи?

Сећам се Живковићевог гола, овај мој, судећи по порукама, многим људима личи на његов.

Једино, ас Бенфике имао је у том тренутку 19 година?

Срећан сам што ме пореде са Андријом. На мени је да наставим вредно да радим и тресем мреже и у будућности.

Јесте ли се после утакмице извинили дефанзивцима Велшана што сте их често дриблинзима слали на траву?

Играчи Конахса по завршетку меча питали су ме које сам годиште, претходно чак и говорили: „Молим те, немој толико да се крећеш”! Нема таквих екипа у Србији, вероватно ни у свету. Ау, како се само бране! Било је тешко начети их, после...

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Palilulac
Prodace oni njega i za 1.000.000 samo da zarade pare ali ce prvo da pricaju kako je klub navodno u velikoj finansiskoj krizi i da navodno nemaju druge mogucnosti,vec vidjeno....
ne poleci prerano
Odigraj batice, ti i protiv Turaka tako da ne mogu da te uhvate, pa onda dodji da pricas...
beograd
Smešan klinja a vi ga dižete u nebo!nema od njega ništa osim druge lige nemačke
Che @ Beograd
Pokazuje vise nego sto je Dzajic u njegovim godinama pokazivao. Dzaja, koga sam cenio, samo sto nije nosio suknju u 16 godina.
Karahart
Ko su ljudi koje vidite (za koje se otprilike zna da bi prihvatili te pozicije), kao zamene za Vuceluca i Vazuru? Dajte neke predloge. Ili samo zaradjujete za sendvice...
Karlo Veliki @ Karahart
Na primer, bivsi hokejasi Jovanovic i Milovanovic, Bodiroga, Kicanovic,... Ono sto klubu treba je posteno i iskreno rukovodstvo, a profesionalni menadzment se moze dovesti poput fudbalera. I oni rade za pare... PS Tegeltija je za Vucelica i Vazuru napisao pre par godina, da su oni dosli zbog transfera fudbalera. Normalno, iza njih neko iz vlasti stoji.
Karlo Veliki
Milosevic mora da uradi sve da se mladi igraci ne prodaju. Neprijatno sam iznenadjen zbog odlaska Djerleka. Mislim da o njemu nije odlicivao Savo vec olos iz okruzenja nesposobne Uprave. Djerlek je iigrac koji po karakteristikama podesca na Luku Modrica. O Filipu Stevanovicu sam pisao pre par meseci recima da je mozda najveci talenat Partizana poslednjih nekoliko decenija. Njega treba sacuvati a uciniti sve da se iz Vozdovca vrati Luka Cveticanin. Njih dvojica bi bili ubitacni napadacki tandem...Napretka kluba nema dok su Vucelic i Vazura na celu, sadasnji mladi grobari, oni na tribinama, nesposobni su za promenu rukovodece strukture..
Partizan
Uz L.Pavlovica...tek taj mali ce da pokaze ko kosi a ko vodu nosi...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.