Стојковић: Молде уморнији, играли су 120 минута у Солуну

Пројектујући противника у плеј-офу, за кога сте више били: Арис или Молде?
ФОТО: ФК Партизан

Молде је у првој утакмици славио 3:0, у реваншу, пак, могао да испадне?! Европа је други ниво, нема сигурне победе, пролаза. Све је могуће, замало да прође Арис. Најбитнији моменат из тог дуела: Грци су постигли три гола, ушло се у продужетке. Молде ће против нас због тога да буде уморан, очекивано – тврди Стојковић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drinkwater
Ne bih se ja preterano uzdao u taj njihov "umor". Od četvrtka do četvrtka 7 dana. Za pravog profesionalca sasvim dovoljno vremena da se potpuno regeneriše. Nego Savo i Đumi lepo da odgledaju i detaljno prostudiraju njihove 4 utakmice protiv Čuke i Arisa, da ih snime ko na rendgenu i vide im dobre i loše strane, kao i to gde su grešili Čuka i Aris. Imaju materijala da upoznaju Molde do najsitnijih detalja i onda smisle kako im se najbolje suprotstaviti. Mi u Norveśkoj jednostavno moramo dati gol ili dva jer ako se ponovi Malatija  neće valjati. Aris je u Moldeu primio dosta jeftine golove, naročito drugi posle glupog kiksa golmana i to ga je koštalo. Za takve lako primljene komade kazna je neizbežna. Mi sličnu glupost kao iz Malatije ne smemo da ponovimo jer sreća neće uvek biti na našoj strani. 
mi smo Partizan!
Ma, prolazimo ih!
ACM
Koji car, pa ne igra Partizan sa Moldeom dan dva nakon utakmice, nego nedelju dana posle, pa je i te kako nebitno dal se igralo 90 ili 120 minuta.
Kide
Glupost. Pa vi igrate 22. Avgusta!!!
Marko Pavlović
JESTE!
los penzos 47
"I budi sretan,što si sretan!"

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.